Εμπνευσθείτε από τους σταρ του ποδοσφαίρου για εμφανίσεις με ξεχωριστό στιλ

Μπορεί να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις ικανότητες τους όταν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι σταρ του ποδοσφαίρου ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν και εκτός γηπέδων, αφού το μοναδικό τους στιλ τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω τους, δημιουργώντας τάσεις και αποτελώντας έμπνευση για τους υπόλοιπους.

Εμπνευσθείτε από τους σταρ του ποδοσφαίρου για εμφανίσεις με ξεχωριστό στιλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Ντάνι Άλβες δίνουν πολλές στιλιστικές ιδέες με τις παρακάτω εμφανίσεις τους. Εμπνευστείτε βάζοντας και το δικό σας προσωπικό στιλ και δημιουργήστε αυτό το ακαταμάχητο λουκ το οποίο λατρεύουν οι γυναίκες.

Casual chic εμφανίσεις από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

O άσος της Ρεαλ ολοκληρώνει πάντα τις εμφανίσεις του με αξεσουάρ που αναβαθμίζουν το στιλ του. Καπέλα, ζώνες και γυαλιά ηλίου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των λουκ του.

Photo Credits: Pinterest

Στις κάζουαλ εμφανίσεις του επιλέγει χρωματιστά αθλητικά και t-shirt με μεγάλες στάμπες και τζιν όπου πάντα προσθέτει μια ζώνη με χαρακτηριστική αγκράφα. Αξίζει να επενδύσετε σε μια καλή δερμάτινη ζώνη που θα μπορείτε να φοράτε τόσο με κουστούμια όσο και με τζιν όπως ο Πορτογάλος σταρ της Ρεαλ Μαδρίτης .

Photo Credits: Pinterest

Ένα λεπτό πουλόβερ δείχνει πιο σύγχρονο από το κλασικό γιλέκο και ταιριάζει τέλεια με το σακάκι και την γραβάτα σας.

Photo Credits: Pinterest


O Νεϊμάρ απογειώνει τo street style

Ο Bραζιλιάνος άσος ξέρει πώς να δείχνει εντυπωσιακός στις καθημερινές του εμφανίσεις και να τραβάει όλα τα φλας πάνω του δείχνοντας προτίμηση στο κόκκινο και στα μεταλιζέ υφάσματα. Προτιμήστε ένα παντελόνι σε πιο κοντό μήκος και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα για ένα άκρως στιλάτο αποτέλεσμα.

Ένα κόκκινο σακάκι και ένα εντυπωσιακό μοκασίνι θα σπάσει την μονοτονία του μαύρου και σίγουρα θα πετύχετε εμφάνιση βγαλμένη από την πασαρέλα μεγάλου οίκου.

Ο Νεϊμάρ επιλέγει μεταλιζέ μπουφάν και εντυπωσιακά κοσμήματα για τις βραδινές του εμφανίσεις που θυμίζουν ραπερ σταρ. Ιδανικό λουκ για να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε στα club και στα πάρτι.
Για να απογειώσετε το στιλ σας δοκιμάστε εντυπωσιακά κουρέματα κάτι που επίσης δεν αφήνει στην τύχη το αστέρι της Παρί.

Photo Credits: Getty Images

O Μέσι επιλέγει εντυπωσιακά κουστούμια

Μπορεί ο Μέσι να είναι κλασικός στην καθημερινότητα του επιλέγοντας συνήθως απλά t-shirts και τζιν πουκάμισα, στις βραδινές του εμφανίσεις όμως δεν ισχύει το ίδιο αφού δείχνει προτίμηση στα εντυπωσιακά κουστούμια που τον κάνουν σίγουρα να ξεχωρίζει.

Μια τζιν βερμούδα και ένα τζιν πουκάμισο σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους και δεν θα κάνετε ποτέ στιλιστικό λάθος. Απλή και κομψή εμφάνιση σαν αυτή του Αργεντινού σταρ της Μπαρτσελόνα.

Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε σε ένα επίσημο κάλεσμα ένα κουστούμι σε μπορντό αντί για τα κλασικά γκρι ή μαύρα; Τολμήστε κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σίγουρα δεν θα μείνει ασυγκίνητη η γυναίκα που θα σας συνοδεύσει.

Αν είστε τολμηρός εμπνευστείτε από αυτή την εμφάνιση του Αργεντινού άσου και να ξεχωρίσετε με ένα ιδιαίτερο κουστούμι. Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε ένα εντυπωσιακό σακάκι συνδυασμένο με μονόχρωμο παντελόνι σε ίδιους χρωματικούς τόνους.


Funky πινελιές από τον Ντάνι Άλβες

Ο Βραζιλιάνος μπακ αγαπάει τα ιδιαίτερα κομμάτια και τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς που συνήθως μια funky διάθεση.
Δεν διστάζει να φορέσει πουά, φαρδιά παντελόνια, κοκάλινα γυαλιά και τζάκετ με έντονα χρώματα κάνοντας τις πιο χαρούμενες street style εμφανίσεις. Απόδειξη ότι στο στιλ δεν υπάρχουν κανόνες.

Ένα τέτοιο παντελόνι λίγοι μπορούν να το υποστηρίξουν με επιτυχία. Αν έχετε την τόλμη να το φορέσετε και ταιριάζει και με τον τύπο σας τότε σίγουρα θα κάνετε όλους να μιλάνε για το ιδιαίτερο στιλ σας και θα φτιάξει την διάθεση όσων βρίσκονται γύρω σας.

Ένα ζευγάρι μεγάλα κοκάλινα γυαλιά και ένα παπιγιόν αντί για γραβάτα δώσει στο κλασικό κουστούμι σας ένα αέρα άλλης εποχής.

Μαργαρίτα Αντωνάκου
Instagram daisysstyledance