12 must have κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας

Είναι μερικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει κάθε άντρας που σέβεται το στιλ του στην γκαρνταρόμπα του, καθώς δίνουν πάντα έξτρα πόντους σε κάθε εμφάνιση αλλά λύνουν και τα χέρια σε στιλιστικά προβλήματα.

12 must have κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας

Λευκό πουκάμισο
Βολικό τόσο για πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις, χειμώνα καλοκαίρι ένα καλό λευκό πουκάμισο προσθέτει πάντα κομψότητα και κύρος και ταιριάζει με τα πάντα.

Κάζουαλ πουκάμισο
Ένα πουκάμισο από πιο χοντρό ύφασμα ντενίμ ή καρό είναι αυτό που θα φορέσετε περισσότερο ειδικά τώρα την άνοιξη πάνω από το τζιν σας από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ένα παλτό
Ένα καλό παλτό είναι το απόλυτο πανωφόρι για τις κρύες μέρες και ιδανικό για ένα κομψό λουκ γραφείου, ενώ ολοκληρώνει τέλεια μια εμφάνιση με κουστούμι τους χειμερινούς μήνες. Τολμήστε το ακόμη και σε κάζουαλ εμφάνιση με σνίκερς.


Σπορ τζάκετ (bomber)

Είναι το κομμάτι που σας βγάζει από την δύσκολη τι να βάλετε από πάνω από το τζιν σας, ειδικά όταν δεν έχει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη.


Ένα καλό κουστούμι
Ακόμη και αν δεν αποτελεί την καθημερινή σας επιλογή για επαγγελματικούς λόγους, πάντα θα υπάρξει μια περίσταση που θα πρέπει να εμφανιστείτε με κουστούμι, οπότε καλό είναι να το έχετε ήδη αντί να τρέχετε να πάρετε βιαστικά ένα την τεέυταία στιγμή . Το καλό κουστούμι θέλει χρόνο για να το επιλέξετε και δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα του.

Δερμάτινο τζάκετ

Ταιριάζει με τα πάντα και είναι all time classic και πολύ cool.

7)Μια καλή γραβάτα

Είναι αυτή που θα δώσει την τελευταία πινελιά στο κουστούμι σας. Αν δεν διαθέτετε πολλές επιλέξτε την με βάση το κουστούμι που σκοπεύετε να την φορέσετε, μιας και ο σωστός συνδυασμός είναι πολύ βασικός.


Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου aviator
Αυτό το στιλ γυαλιών ταιριάζει με τα περισσότερα πρόσωπα και δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Σίγουρα θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας, όποιο και να είναι το στιλ του ντυσίματος σας γι’ αυτό και αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Ένα ζευγάρι Oxford
Πρόκειται για το πιο κομψό παπούτσι που πρέπει να διαθέτει ένας άντρας στην γκαρνταρόμπα του. Κανένα άλλο παπούτσι δεν ταιριάζει καλύτερα με ένα κουστούμι και δεν δίνει το ίδιο κύρος στην εμφάνιση.


Σνίκερς

Πάντα μοδάτα και στιλάτα τα σνίκερς φοριούνται πλέον με τα πάντα οπότε δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας. Με τζιν, υφασμάτινο παντελόνι, με βερμούδα, σίγουρα είναι το παπούτσι που θα φοράτε περισσότερο.

Blazer

Τι θα φορέσετε τα δροσερά βράδια της άνοιξης πάνω από ένα τζιν; Το καθημερινό σακάκι είναι αυτό που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση όταν θέλετε να είστε και στιλάτος και κάζουαλ. Ναι ταιριάζει και με τα σνικερ!.

Ένα σκουρο παντελόνι.

Είτε το προτιμάτε τζιν, είτε υφασμάτινο το σκούρο παντελόνι είναι η πιο βολική και ασφαλή επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Μαργαρίτα Αντωνάκου
instagram
daisysstyledance