Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το παιχνίδι «Marvel’s Avengers: A-Day» (vid)

Ενώ θεωρούσαμε ότι η ζωή μας δεν έχει πια νόημα μετά το «Avengers: Endgame», η Marvel έρχεται να μας δώσει ξανά ελπίδες με την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της στο οποίο θα απολαύσουμε τους Εκδικητές για ακόμη μια φορά.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το παιχνίδι «Marvel’s Avengers: A-Day» (vid)

Οι «Avengers» έχουν κατακτήσει τον κινηματογραφικό κόσμο και με το παραπάνω. Γιατί λοιπόν να μην επεκταθούν και στο χώρο του gaming;

Αυτό σκέφτηκε η Marvel και είναι τα καλύτερα νέα που μπορούσαν να μας δώσουν μετά το «Endgame».

Η διάσημη εταιρία κόμικ μαζί με την Crystal Dynamics (που έδωσε ξανά ζωή στη Lara Croft με την επανέκδοση του «Tomb Rider») και την Eidos Montreal αναπτύσσουν το παιχνίδι «Marvel’s Avengers: A-Day» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά το στις 15 Μαΐου 2020.

Οι ήρωες που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφουν για να σώσουν τον πλανήτη ακόμα μια φορά, σε μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία.

Το παιχνίδι ξεκινά την «A-Day» όπου μετά από μια επιτυχημένη αποστολή διεξάγεται μια γιορτή προς τιμήν των υπερηρώων. Η χαρά όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού θα συμβεί ένα θανάσιμο και καταστροφικό ατύχημα που θα βυθίσει τον κόσμο στο πένθος και για το οποίο θα κατηγορηθεί η διάσημη ομάδα. Έτσι, οι «Εκδικητές» θα διαλυθούν.

Η ιστορία μεταφέρεται 5 χρόνια αργότερα όπου ο πλανήτης βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο με μόνη ελπίδα την επανένωση των ισχυρότερων ηρώων της Γης - και όχι μόνο.

Η Marvel επιβεβαίωσε και τον πρώτο villain που θα καλούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες και οι «Εκδικητές». Είναι ο «Taskmaster» ένας από τους χρόνιους εχθρούς του Κάπτεν. Φορώντας μια μάσκα που μοιάζει με κρανίο φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος που κρύβεται πίσω από τις καταστροφές που οδήγησαν την μεγαλύτερη ομάδα υπερασπιστών να διαλυθεί. Ωστόσο, δεν θα είναι ο μεγαλύτερος κακός. Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν και πιο μεγάλες απειλές.

Τα γραφικά είναι τελευταίας τεχνολογίας με πολλές καινοτομίες κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στους ήρωες όμως κάτι πήγε στραβά. Μην το παρεξηγήσετε, οι χαρακτήρες είναι πολύ προσεγμένοι αλλά εντάξει, δεν είναι ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει.

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο gameplay εδώ και ανακαλύψτε το και μόνοι σας:

Το παιχνίδι θα μπορούμε να το απολαύσουμε σε πολλές κονσόλες όπως: «PlayStation 4», «Xbox One», «Stadia», «Windows PC». Παράλληλα οι παίκτες θα μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να παίζουν online μαζί με έως 3 φίλους τους.