Τι να φορέσετε το Πάσχα

Το λουκ ενός άντρα τις γιορτινές ημέρες πρέπει να είναι προσεγμένο , χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένο, εκτός και αν το απαιτεί η πρόσκληση.

Τι να φορέσετε το Πάσχα

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην επιλογή των ρούχων σας παίζει και το μέρος όπου θα περάσετε τις γιορτές. Άλλο στιλ, πιο χαλαρό μπορείτε να έχετε αν βρεθείτε σε κάποιο χωριό το Πάσχα, πιο μοδάτη και στιλάτη μπορείτε να επιλέξετε να είναι η εμφάνιση σας αν ο προορισμός σας είναι κάποιο κοσμοπολίτικο νησί ή αν έχετε προγραμματίσει μια έξοδο σε κοσμικό μαγαζί μετά την Ανάσταση.

Εδώ θα δείτε μερικά λουκ για κάθε περίσταση.

Πάσχα στην επαρχία

Το βράδυ της Ανάστασης θα κάνετε τη διαφορά επιλέγοντας χρώμα τόσο στο παντελόνι όσο και στο πουκάμισο ή σε ένα από τα δύο. Ένα καρό πουκάμισο είναι μια ασφαλή επιλογή γιατί είναι και όσο επίσημο απαιτεί η βραδιά αλλά ταυτόχρονα και κάζουαλ που να ταιριάζει με την χαλαρή ατμόσφαιρα μια επαρχιακής πόλης ή χωριού.

Για ανήμερα το Πάσχα μια βερμούδα αν το επιτρέπει ο καιρός ή ένα τζιν παντελόνι συνδυασμένα με ένα φούτερ ή ένα μακό μπλουζάκι είναι και άνετα και μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια στιλάτη εμφάνιση.


Πάσχα σε κοσμοπολίτικο νησί
Για το βραδύ της Ανάστασης ποντάρετε στα διαχρονικά παστέλ που είναι και classy αλλά και μια βάση για μοδάτα λουκ που θα σας προσελκύσει τα βλέμματα πάνω σας όπου και να συνεχίστε μετά το βράδυ σας. Το ρόζ με το γαλάζιο μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά σύνολα.
Ένα πουλοβεράκι σε πιο έντονο χρώμα θα δώσει έξτρα στιλ πάνω από ένα παλ γαλάζιο παντελόνι ή πουκάμισο και θα σας προστατέψει από την ψύχρα του νησιού.

Aν είστε fan του κουστουμιού επιλέξτε επίσης ένα παστέλ ή ποντάρετε σε ένα κόκκινο παντελόνι συνδυασμένο με ένα πιο σκούρο σακάκι.

Για το Πάσχα μια βερμούδα σε καρό ή τζιν συνδυασμένη με ένα πουκάμισο, μια πλεκτή ζακέτα ή ένα πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι μοκασίνια ή σνίκερς είναι ιδανικά για το μεσημεριανό τραπέζι.


Πάσχα στην πόλη

Το βράδυ της Ανάστασης δώστε μια ανοιξιάτικη νότα στο σύνολο με ένα λευκό παντελόνι το οποίο θα συνδυάσετε με ένα πιο σκούρο σακάκι και ένα ριγέ ή παστέλ πουκάμισο. Μπορείτε να προσθέσετε μια λεπτή γραβάτα ή ένα μαντηλάκι.

Στο πασχαλινό τραπέζι βασιστείτε στην ασφαλή και άνετη επιλογή του τζίν ή υφασμάτινου ανοιχτόχρωμου παντελονιού σε συνδυασμό με ένα καρό πουκάμισο.

Μαργαρίτα Αντωνάκου
Ινσταγραμ : daisysstyledance