FIFA 19: Το 73% των παικτών θεωρεί πως το παιχνίδι είναι «στημένο» (pic,vid)

Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε, το 73% των gamers που παίζουν το πασίγνωστο ποδοσφαιρικό παιχνίδι FIFA 19, θεωρούν πως είναι στημένο. Διαβάστε τι απαντάει η EA Sports.

FIFA 19: Το 73% των παικτών θεωρεί πως το παιχνίδι είναι «στημένο» (pic,vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με έρευνα που έγινε μέσω Twitter, ένα ποσοστό της τάξεως του 73% από αυτούς που ψήφισαν θεωρούν πως είναι προδιαγεγραμμένο το αν θα μπει γκολ σε μία φάση του διάσημου παιχνιδιού FIFA 19.

Στην συγκεκριμένη έρευνα έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι και μάλιστα δηλώνουν βέβαιοι πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο παραγωγός της EA πάντως, Σαμ Ριβέρα, όταν ρωτήθηκε για την εν λόγω θεωρία:

«Όχι, δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε αυτό στο παιχνίδι. Η δουλειά μας είναι να κατανοήσουμε τις ιδέες του ποδοσφαίρου και να τις βάλουμε μία προς μία σε λεπτομέρεια. Να σας δώσω ένα παράδειγμα.

Ζητάς από τον Ρονάλντο να σουτάρει και χτυπάει στην αριστερή γωνία κάθε φορά - δεν θα μπορεί να το κάνει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρόκειται να τον αποτρέψουμε από το να το κάνει αυτό.

Θα μπορούσε να υπάρχει η πίεση, η μπάλα θα μπορούσε να ε΄ναι τόσο κοντά σε εσένα, θα μπορεί να είναι στο αδύναμό σου πόδι.. υπάρχουν πολλοί, πολλοί λόγοι τους οποίους προσπαθούμε να καταλάβουμε και να τους βάλουμε στο παιχνίδι σε με κάθε λεπτομέρεια».

Δείτε την έρευνα:

Τελικά είναι «στημένο ή όχι το FIFA 19; Εμείς σας δίνουμε μία φάση για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δείτε το βίντεο: