Δερμάτινο τζακετ

7 stylish συνδυασμοί

Δερμάτινο τζακετ

Πάντα έτοιμο για τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς, ένα από τα πιο βολικά και αγαπημένα κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας, το δερμάτινο τζάκετ, έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο στιλάτες streetsyle εμφανίσεις, ενώ οι σχεδιαστές πάντα βρίσκουν τον τρόπο να το ανανεώνουν και να επαναπροσδιορίζουν το στιλ του.

Μπορεί να έχει μπει η άνοιξη το δερμάτινο τζάκετ όμως είναι ακόμη χρήσιμο και το πλέον κατάλληλο για cool ανοιξιάτικα σύνολα, αφού μπορεί να φορεθεί με το κατάλληλο styling από το γήπεδο μέχρι και το γραφείο.

Εδώ θα δείτε μερικούς έξυπνους συνδυασμούς

1) Με μαρινιέρα

(photo: famous outfits)

Ένα ριγέ μπλουζάκι σε ναυτικό στιλ θα κάνει το σύνολο πιο ανάλαφρο, ενώ αν επιλέξετε την ομοιοχρωμία στα υπόλοιπα κομμάτια θα έχετε εξασφαλίσει ένα κομψό αποτέλεσμα για όλες τις ώρες.

2) Με πουλόβερ και πουκάμισο

(photo: pinterest)

Ένα λεπτό πουλοβεράκι ή μπλουζάκι πάνω από το πουκάμισο σας ταιριάζει τέλεια με ένα δερμάτινο τζάκετ και το τζιν σας. Προτιμήστε παπούτσια σε κλασικό στιλ, ενώ ένα καμηλό δερμάτινο θα κάνει το σύνολο ακόμη πιο ανοιξιάτικο.

3) Με καπέλο

(photo: pinterest)

Για μια old school εμφάνιση προσθέστε ένα καπέλο, στρογγυλά γυαλιά ηλίου και ένα καρό πουκαμισάκι. Ιδανική εμφάνιση για μια συναυλία.

4) Με σκισμένο τζιν και πουκάμισο

(photo: The idle man)

Κάντε πιο fashion μια κλασική εμφάνιση προσθέτοντας ένα τζιν με σκισίματα κάτω από ένα καμηλό δερμάτινο και ένα απλό πουκάμισο.

5) Πάνω από το κουστούμι σας

(photo: pinterest)

Ναι το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να ταιριάξει τέλεια πάνω από πουκάμισο και γραβάτα αρκεί να μην είναι πολύ φαρδύ και μακρύ και να εφαρμόζει σωστά στον κορμό σας.

6) Cool streetstyle

(photo: pinterest)

Δεν υπάρχει πιο cool σύνολο για μια πρωινή βόλτα από αυτό με το δερμάτινο τζάκετ σας, ένα φουτερ με στάμπες, τα σνίκερ σας και τοσκισμένο τζιν σας.

EXTRA ΤIP : Εάν το φούτερ έχει κουκούλα μπορείτε να την φορέσετε για ακόμη πιο cool look.

7) Με κασκέτο

(photo: pinterest)

Το στιλ που προτιμούν οι περισσότεροι σταρ στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Instagram daisystyledance

Margarita antonakou