Επτά μυστικά για ακαταμάχητο στιλ

Κάθε άντρας θέλει να είναι ξεχωριστός και να έχει ένα στιλ μοναδικό που θα τραβήξει τον θαυμασμό των γυναικών αλλά και όσων βρίσκονται γύρω του.

Επτά μυστικά για ακαταμάχητο στιλ

Το στιλ δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται και μερικές απλές κινήσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δώσουν άλλον αέρα στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κομψά και στιλάτα σύνολα για κάθε περίσταση.


1) Επιλέξτε ρούχα με σωστή εφαρμογή

Η σωστή εφαρμογή είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα.

Κανένα σύνολο δεν μπορεί να δείξει κομψό, όσο ακριβά και ωραία να είναι τα ρούχα που φοράτε αν δεν πέφτουν σωστά στο σώμα σας.

Δώστε ιδιαίτερα προσοχή στα κουστούμια τα οποία δεν πρέπει να κάνουν ‘’σακούλες’’ στο σώμα, ούτε να τραβάνε στα μανίκια και στον καβάλο. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε τις πολύ φαρδιές μπλούζες (εκτός αν είσαι ράπερ 20χρονών) , αλλά και τις πάρα πολύ στενές.

2)Ποντάρετε στα αξεσουάρ

Δεν είναι τυχαίο που οι Ιταλοί, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο στιλάτους άντρες στον κόσμο, ολοκληρώνουν τα σύνολά τους με κασκόλ, σκούφους, γάντια, ζώνες και βέβαια γυαλιά ηλίου.

Βασική προϋπόθεση είναι να είναι ποιοτικά (ειδικά η ζώνη και τα γυαλιά ηλίου) , αλλιώς μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.


Extra tip ! Ο ρόλος των αξεσουάρ είναι να συμπληρώνουν το ντύσιμο σας, όχι να είναι υπερβολικά εκκεντρικά και ξένα με την προσωπικότητα σας .

Τα πολύ εξτριμ π.χ γυαλιά ηλίου είναι ωραία μόνο όταν μπορείτε να τα υποστηρίξετε σαν τύπος και όταν δένουν με τα ρούχα σας, γιατί αλλιώς μπορεί να δείχνουν περισσότερο αστεία.

3)Mix and match

Ξεφύγετε από τους κλασικούς συνδυασμούς και φορέστε χρωματιστά σνίκερς με ένα μοδάτο κουστούμι αντί για τα κλασικά παπούτσια, ή ένα σακάκι πάνω από τζιν και t-shirt αντί για το φούτερ ή την ζακέτα σας.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε καρό με ρίγες και να μπλέξετε διαφορετικές υφές.

4)Επιλέξετε ξεχωριστά παπούτσια

Επενδύστε σε παπούτσια που μπορούν να μεταμορφώσουν το ντύσιμο σας και να κάνουν fashion statement όπως μοδάτα σνίκερς που έχουν πρωτότυπα σχέδια αλλά και στιλάτα oxfords.
-Τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια χρησιμοποιήστε τα μόνο στις αθλητικές σας δραστηριότητες. Σε οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση δεν βοηθάνε το στιλ σας ειδικά αν είστε πάνω από 25 χρονών.

5) Προσοχή στα T-shirt και τα φούτερ

Μπορεί ναι είναι το πιο άνετα κομμάτια τις γκαρνταρόμπας σας όμως δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, ούτε σε κάθε περίσταση.

Τα φλούο χρώματα και οι στάμπες με καρτούν ταιριάζουν μόνο σε πολύ νεαρές ηλικίες, ενώ τα διαφημιστικά μπλουζάκια δεν ταιριάζουν πουθενά αλλού παρά μόνο αν πρέπει να τα φοράτε κατά την διάρκεια της δουλειάς σας.

Επίσης η φανέλα της ομάδας σας δείχνει στιλάτη όταν φοριέται στο στο γήπεδο ή σε αθλητική βραδιά με τους κολλητούς σας για να δείτε αγώνα.

Υπάρχουν άπειρα t-shirt που μπορείτε να φορέσετε ακόμη και με κουστούμι και θα σας κάνουν να νιώσετε ο πιο στιλάτος άντρας.

6)Eπιλέξτε μια ωραία τσάντα


Αντί να στριμώχνετε τα πράγματα σας στις τσέπες σας, κάτι που σίγουρα χαλάει το στιλ σας, κρατήστε μια τσάντα που θα σας προσθέσει έξτρα πόντους στιλ.

7)Το άρωμα σας πρέπει να είναι διακριτικό

Πρόκειται για την τελευταία πινελιά στο στιλ σας, η οποία όμως είναι ίσως η πιο βασική. Ένα ωραίο άρωμα μπορεί να κάνει μια γυναίκα που σας συνάντησε να σας σκέφτεται συνέχεια, αλλά και να θέλει να μείνει για ώρες δίπλα σας. Τα πολύ έντονα αρώματα πολύ άνθρωποι δεν τα αντέχουν οπότε δώστε πολύ προσοχή στην επιλογή του. Καλό είναι να πάρετε και την γνώμη κάποιου φίλου πριν το αγοράσετε.