NBA 2K19: Τι νέο φέρνει στο franchise

Μικρές αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις στο φετινό game της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών.

NBA 2K19: Τι νέο φέρνει στο franchise

H ετήσια κυκλοφορία του NBA 2K κατέφθασε με το NBA 2K19 και με αυτό μια μεγάλη συζήτηση για το πόσο πραγματικά βελτιώθηκε το game σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΝΒΑ 2Κ

Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι το NBA 2K τα τελευταία χρόνια έχει ουσιαστικά το μονοπώλιο σε παιχνίδι της κατηγορίας του (παρά την αξιόλογη προσπάθεια του NBA Live), και παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φανατικό και αρκετά μεγάλο πυρήνα θαυμαστών, οι οποίοι το αγοράζουν σε ετήσια φάση. Σε αυτό έχει συμβάλει το γεγονός ότι, παρά την προαναφερθείσα έλλειψη ανταγωνισμού, η σειρά δεν συμβιβάζεται και προβαίνει διαρκώς σε βελτιώσεις, με εξαίρεση ελάχιστες χρονιές.

ΤΙ ΝΕΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 2Κ19;

Υπάρχει αισθητή βελτίωση στα γραφικά. Όλοι οι αθλητές αποδίδονται με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ενώ οι κινήσεις του στο χώρο είναι πιο ρεαλιστικές. Ακόμη, η αίσθηση του γηπέδου, από την περιγραφή, μέχρι τα εφέ κατά τη διάρκεια των αγώνων δίνει στο χρήστη μια πραγματική εμπειρία αγώνα NBA.

Όσον αφορά στο gameplay, ο μηχανισμός της ντρίμπλας είναι σαφώς καλύτερος από δύο απόψεις: Πρώτον, το πέρασμα αμυντικού είναι ακόμα πιο δύσκολ. Δεύτερον, υπάρχουν διαφορετικά πακέτα και στυλ που κάνουν μοναδική την ντρίμπλα κάθε παίκτη.

Η μηχανική του σουτ επίσης έχει αλλάξει από την τελευταία έκδοση, όμως συνηθίζεται πολύ εύκολα.

Το mode του MyCareer επιστρέφει με ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλα τα επίπεδα της ζωής ενός μπασκετμπολίστα, ενώ είναι σαφές ότι επιτέλους εισακούστηκαν τα παράπονα το fans για τα VC points, με το game να μην σπρώχνει πια τόσο τον χρήστη σε αγορά με πραγματικά χρήματα.

H «ΣΦΗΝΑ» ΤΟΥ NBA LIVE

Η φετινή έκδοση του NBA Live ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans του παιχνιδιού. Η σειρά μπαίνει στη σωστή κατεύθυνση και θέτει τα θεμέλια για να απειλήσει μακροπρόθεσμα τον αντικειμενικό «βασιλιά» της αγοράς.
Με εξαιρετικά γραφικά και πολύ καλό gameplay το franchise στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι το μέλλον θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και ανταγωνισμό!
Για να δούμε...