Assassin's Creed Odyssey: Η ώρα του πολέμου πλησιάζει! (pics & vids)

Μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς της Ubisoft. 

Assassin's Creed Odyssey: Η ώρα του πολέμου πλησιάζει! (pics & vids)

Μόλις τρεις μέρες απέμειναν για τη κυκλοφορία της νέου παιχνιδιού της Ubisoft.
Το Assassin's Creed Odyssey θα είναι διαθέσιμο στο κοινό στις 5 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ωστόσο, για τους φανατικούς οπαδούς του παιχνιδιού, υπάρχει από σήμερα η δυνατότητα αγοράς του Deluxe, Digital Gold Edition ή για οποιοδήποτε άλλη ακριβότερη έκδοση.

Τι νέο υπάρχει

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το avatar με το οποίο θα πορευτεί στο παιχνίδι. O χρήστης μπορεί να επιλέξει να παίξει ως Kassandra ή ως Αlexios. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην ιστορία, ούτε στις a priori ικανότητες των δύο avatar. Όλα διαμορφώνονται από τον χρήστη αποκλειστικά.

Επίσης, για πρώτη φορά εισάγεται επιλογή στα λόγια και τις πράξεις του ήρωα. Ο παίκτης καλείται να επιλέγει τις ενέργειες και τις κινήσεις του μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες μάλιστα οδηγούν σε διαφορετικά μονοπάτια και συνέπειες, ενώ επηρεάζεται και το τέλος του παιχνιδιού. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εφαρμοστεί και τι έκταση στην ιστορία θα έχει η συγκεκριμένη προσθήκη.

Η δράση μεταφέρεται αυτή τη φορά από την αρχαία Αίγυπτο (Origins) στην αρχαία Ελλάδα, όπου ο χρήστης θα έχει για ακόμα μια φορά έναν αχανή ανοικτό κόσμο προς εξερεύνηση. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο χάρτης της Ελλάδας στο Odyssey είναι διπλάσιος από αυτό του προηγούμενου παιχνιδιού. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε το αποδεικνύει και με το παραπάνω:

Πέρα όμως από την έκταση, η εικαστική ομάδα του Odyssey έχει αποτυπώσει άψογα την ομορφιά και τα μορφολογικά στοιχεία της Ελλάδας, ενώ η αρχιτεκτονική, οι παραδόσεις, ο ρουχισμός κ.α. αποτυπώνονται πιστά

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία το νεότερο παιχνίδι της δημοφιλούς. Θα επανέλθουμε μετά την κυκλοφορία του με κριτική του παιχνιδιού. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε ό,τι μας δίνετε από τρέιλερ και «ας επιλέξουμε τη μοίρα μας» αφού η ώρα του πολέμου πλησιάζει: