Οι αριθμοί μιλούν και κυβερνούν

Η οικονομική πρόοδος σημαίνει να γνωρίσεις, να εξειδικευθείς, να ολοκληρωθείς και να καταξιωθείς επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Οι αριθμοί μιλούν και κυβερνούν

Οι αριθμοί είναι ψυχροί και αποκαλύπτουν πάντοτε την πάλουσα πραγματικότητα! Διηγούνται ελπίδες και απογοητεύσεις, θριάμβους και δράματα, άνοδο και πτώση, περασμένα μεγαλεία, λησμονημένες στεναχώριες.

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί, κυρίως, όταν αναφέρονται σε στατιστικά δεδομένα, τα οποία αφορούν την Παιδεία, την Ανεργία, την επαγγελματική αποκατάσταση και την απορροφητικότητα των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας, αλλά και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αγορά εργασίας.

Ο Όμιλος των Σχολών Ωμέγα με δύναμη τη ΓνΩση, έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία τμημάτων με αποκλειστικό στόχο την εξειδίκευση, στην επιμόρφωση, την επαγγελματική και τεχνική κατάρτιση.

Ελάτε μαζί μας και γραφτείτε στις σχολές Ωμέγα για να γίνετε ειδικός και να θυμάστε ότι, η οικονομική πρόοδος σημαίνει να γνωρίσεις, να εξειδικευθείς, να ολοκληρωθείς και να καταξιωθείς επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.