Η Στέγη και το Movement Radio στην Κυψέλη

Ένας διαδικτυακός σταθμός σε διαρκή κίνηση. Το Movement Radio επιστρέφει στην Κυψέλη με live, DJ-sets, συζητήσεις και μια έκθεση φωτογραφίας.

Η Στέγη και το Movement Radio στην Κυψέλη


12.11.2022 | Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Au Revoir,
It's a ΒΙΛΑΤΖ και Black & White | Είσοδος Ελεύθερη

Πώς μεταφέρουμε τις γειτονιές μας από τη μια πόλη στην άλλη; Τι σημαίνει χορός για τους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και πώς το ενσωματώνουν στην πόλη που ζουν; Η Στέγη εκπέμπει και πάλι ζωντανά με το Movement Radio.

Για άλλη μία φορά, το Movement Radio της Στέγης κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να χαράζει ηχητικά μονοπάτια και να προτείνει νέες συνθήκες ακρόασης. Στις 12 Νοεμβρίου, το Movement Radio και το Syrian & Greek Youth Forum (SGYF, Φόρουμ Συριακής και Ελληνικής Νεολαίας) φτιάχνουν έναν δικό τους χάρτη και μας καλούν να περιπλανηθούμε στην Κυψέλη, στη Φωκίωνος Νέγρη, στην Πατησίων και στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους με επίκεντρο τη μουσική. Τοποθετούν την περιοχή της Μεσογείου, ως μικρογραφία, σε μια περιοχή της Αθήνας και μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε με μοναδικό μας εφόδιο το όραμα του κοινού μέλλοντος των λαών της Μεσογείου. Επικεντρώνονται στην ιδέα της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων και ιδεών μέσα από τις κοινές αφηγήσεις, τις κοινές ιστορίες και τους ήχους της περιοχής, σχεδιάζοντας διαδρομές μέσα στην Κυψέλη και αναδεικνύοντας τον πλούσιο μουσικό και πολιτισμικό χαρακτήρα της.

Μουσικοί και DJs του Movement Radio και του SGYF τοποθετούν ηχητικά σημάδια στη Δημοτική Αγορά και τα μπαρ Au Revoir, It's a ΒΙΛΑΤΖ και Black & White. Από το live των Ecko Bazz & STILL έως την big band, τους MCs και το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα του Syrian & Greek Youth Forum, από τα DJ-sets των POLYXENE, Olenxxa, KEMAΛ, Chevy, Chico Naral έως συζητήσεις και την έκθεση φωτογραφίας της Πηνελόπης Γερασίμου, το Movement Radio μας προσκαλεί να αφουγκραστούμε τις μουσικές της πόλης με hip hop, rap, electro, ambient και όχι μόνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12.11.2022
Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42)

15:00 – 17:30 | Συζήτηση (Ελεύθερη είσοδος με δελτία εισόδου)
17:30 – 18:30 | Olenxxa
18:30 – 19:15 | SGYF w/ Ferket el Anwar
19:15 – 19:45 | SGYF w/ Al Fawares
19:45 – 20:30 | Thomas
20:30 – 21:30 | POLYXENE
21:40 – 22:00 | Ecko Bazz feat. STILL LIVE

Μετά τις 22:00
Au Revoir (Πατησίων 136)
w/ DJ Bwana
Easy Listening, Exotica, Muzak, Cumbia

Black & White (Φωκίωνος Νέγρη 25)
w/ Chico Naral, KEMAΛ
Reggaeton, Dancehall, Bomba, Hip Hop

It’s a ΒΙΛΑΤΖ (Πλ. Αγίου Γεωργίου 9)
w/ Chevy
Balearic Beats, Nu Disco, Jazz Funk