El senor: Μεσογειακές γεύσεις με ελληνικό άρωμα

El senor: Ένα «τάπας μπαρ» στο Παγκράτι που δεν περνά απαρατήρητο.

El senor: Μεσογειακές γεύσεις με ελληνικό άρωμα

Δημιουργία δύο παιδικών φίλων, του Μάριου και του Νίκου, το El Senor έχει όλα όσα μας κάνουν να πηγαίνουμε στο ίδιο μέρος ξανά και ξανά. Ο Μάριος εργάζεται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης ενώ ο Νίκος σε πρότζεκτ τηλεοπτικών σταθμών. Ο ένας γνωρίζει τι σημαίνει εστιατόριο και ο άλλος δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία. Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανοίξουν ένα τάπας μπαρ με επίκεντρο το συνδυασμό γεύσης και ευχάριστης διάθεσης.

Γι αυτό άλλωστε στο el senor περνάνε όλοι καλά. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και χαμογελαστό, όσο για το φαγητό και τα ποτά ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε δύσκολου επισκέπτη.

Μεγάλη ποικιλία από τάπας ή αλλιώς «μεζεδάκια» που πραγματικά δυσκολεύεται κανείς να επιλέξει. Κατάλογος με κρασιά επίλεκτα και όχι πολύ γνωστά, από μικρούς παραγωγούς από την Ελλάδα, την Αργεντινή, την Ισπανία, αλλά φυσικά και καλή σαγκρία και μαργαρίτα που μπορούν να συνοδεύσουν τα μεσογειακά πιάτα. Διότι εκτός από τα τάπας, μπορεί κανείς να φάει κανονικό γεύμα. Υπέροχος ο σιδηρόδρομος, ψημένος για πολλές ώρες και μαριναρισμένος εξαιρετικά. Πολύ νόστιμη η παέγια με μανιτάρια και έντονη μυρωδιά τρούφας. Επίσης ενδιαφέρουσα και δροσερή η σαλάτα με το ωμό κολοκυθάκι.

Και η αποθέωση έρχεται με τα τσούρος που βουτάς στη σοκολάτα. Ελαφριά γεύση παρά το τηγάνισμα, δε σταματάς μέχρι να τελειώσουν.

Η τιμή είναι αυτό που περιμένεις για την εμπειρία και σίγουρα δεν το μετανιώνεις.

Η αίθουσα είναι πολύ ωραία διακοσμημένη με καθρέφτες και οικογενειακά κειμήλια των ιδιοκτητών, με ένα μεγαλοπρεπές ύφος, αλλά οι περισσότεροι προτιμούν τα τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκεί δεν ακούγεται η πολύ ωραία μουσική.

Διεύθυνση: Πλ. Προφήτου Ηλία 4, Αθήνα 116 35, Αθηνα 116 33