Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη. Το νέο τραγούδι «Υπάρχω για σένα» αλλά και η «Έξαψη».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Η τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». Μίλησε για το νέο της τραγούδι «Υπάρχω για σένα» αλλά και για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη και πως ξεκίνησε.

«Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πολύ καλή. Πάρα πολύ καλή. Γιατί είναι κι αυτή του η πλευρά. Η πλευρά η όμορφη που γράφει. Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώνεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου.

Η έξαψη ξεκίνησε τυχαία. Η έξαψη ήταν μία κουβέντα ακαδημαϊκή, που έλεγε. Υπάρχει ένα σίριαλ στην τηλεόραση που λέγεται έξαψη. Εγώ που δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό ποτέ, είπα ναι αλλά θέλει λίγο πιο καλή μουσική και μου λέει ωραία πες ένα τραγούδι.

Νόμιζα πως εννοούσε ένα από τα υπάρχοντα τραγούδια και λέω δεν έχω κάτι που να ταιριάζει σε αυτό. Όχι παιδί μου, λέει, ένα καινούργιο τραγούδι. Θέλει στίχους είπα εγώ κι εκείνος απάντησε θα γράψω εγώ. Να γράψεις εσύ του λέω βεβαίως του είπα και μου τους έστειλε...», είπε η Θεοδωρίδου για τη συνεργασία της με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.