Το δώρο της Vodafone και της Cosmote σε όλους τους πελάτες λόγω της κακοκαιρίας

Διαβάστε για το δώρο της Vodafone και της Cosmote όλους τους πελάτες τους με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας και είχε ως αποτέλεσμα τη βλάβη σε πολλά δίκτυα της Ελλάδας

Το δώρο της Vodafone και της Cosmote σε όλους τους πελάτες λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών αρκετά δίκτυα της χώρας παρουσίασαν προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα στο κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας και της πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το δώρο της Vodafone σε όλους τους πελάτες της μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου!

Γι' αυτό η Vodafone και η Cosmote χάρισαν κάποια δώρα στους πελάτες τους προκειμένου να τους διευκολύνουν ως προς τον τρόπο της επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα χιλιάδες συνδρομητές της εταιρείας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, Vodafone, δέχθηκαν ένα μήνυμα το βράδυ της Τετάρτης (17/2), μέσω του οποίου τούς γνωστοποιήθηκε ότι τους προσφέρονται δωρεάν απεριόριστα data μέχρι και την 20ή Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται η προσφορά αυτή γίνεται, λόγω της ανάγκης για επικοινωνία με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Από την πλευρά της η Cosmote έστειλε μήνυμα στους συνδρομητές της μέσω το οποίου τους γνωστοποιήθηκε πως δέχθηκαν δωρεάν 10 GB για τις επόμενες έξι ημέρες.

Το μήνυμα της Vodafone:

Το μήνυμα της Cosmote: