Ζώδια 2021: Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για το νέο έτος

Αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια για το 2021 - Διαβάστε τα όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα 12 ζώδια. 

Ζώδια 2021: Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για το νέο έτος

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου -με αιχμή τις φιλικές- είναι αυτά στα οποία θα επικεντρωθείς το 2021, με τις καταστάσεις να είναι συχνά αλλοπρόσαλλες. Μια «χρυσή» συμβουλή πάντως είναι να μην μπλέξεις τους δύο τομείς, που σημαίνει οι σχέσεις, σχέσεις και τα λεφτά, λεφτά, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να χάσεις εις διπλούν.

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) και αργότερα από τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) θα σε «τσιτώσουν» σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα αντίστοιχα, μέσα στον γενικό «χαμό» όμως που θα γίνει, θα ξεκαθαρίσουν και πολλά πράγματα, με τον δικό σου ρόλο να γίνεται ενίοτε ηγετικός.

Αντίθετα η παρουσία της Αφροδίτης αρχικά στο ζώδιό σου (21/3 έως 14/4) κι αργότερα στον Ζυγό (16/8 έως 11/9) θα έχει θετικές συνέπειες και ευκολίες στις σχέσεις σου. αλλά και στον τρόπο που απολαμβάνεις την ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το 2021 δεν θα είναι εύκολο για σένα και θα πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για όλα τα «ανάποδα» που θα σου συμβούν, ακριβώς την στιγμή μάλιστα που θεωρείς ότι έχεις εξασφαλιστεί. Επιπλέον, η απάντηση στο δίλημμα «αλλάζω ή μένω στα ίδια» δεν μπορεί να είναι οριστική κι αν δεν επιδείξεις μια σχετική ευελιξία, ο «βράχος», που είσαι μεταφορικά, κινδυνεύει να σπάσει σε δύο κομμάτια. Δεν χρειάζεσαι λοιπόν ούτε «απόλυτες» αποφάσεις, ούτε «φανατικές» επιλογές, αφού σε κάθε περίπτωση η ζωή θα σε φέρει στο αντίθετο ρεύμα.

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από το ζώδιό σου (7/1 έως 4/3) και ύστερα από τον Λέοντα (11/6 έως 30/7) και τον Σκορπιό (30/10 έως 13/12), είτε θα σε κάνουν «ταύρο εν υαλοπωλείω», είτε θα σε «πιστώσουν» με μεγάλα επιτεύγματα, το πιθανότερο όμως είναι να συμβούν και τα δύο. Απλά στην πρώτη περίοδο αν τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση κινδυνεύεις να «φας πόρτα» ή να ξεμείνεις από δυνάμεις.

Οι διελεύσεις πάλι της Αφροδίτης από το ζώδιό σου (14/4 έως 9/5) κι αργότερα τον Σκορπιό (11/9 έως 7/10) θα… ήθελαν να σου προσφέρουν περισσότερες ανέσεις ή ευκολίες, από την στιγμή όμως που εμπλέκεται στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μάλλον σε ερωτικούς μπελάδες θα μπλεχτείς Η προσωπική σου γοητεία πάντως θα φτάσει στο ζενίθ της.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι εκλείψεις σε έχουν πάρει στο κατόπι από πέρυσι και θα συνεχίσουν και φέτος να σε αναστατώνουν, είτε για πραγματικούς λόγους είτε για… φανταστικούς. Ξεκινώντας από το δεύτερο, η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα στην περίπτωση που θες να κρύψεις τις αληθινές προθέσεις σου, επειδή όμως όπως λέει ο λαός «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται», πρόσεξε, μήπως τελικά εκτεθείς. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να πέσεις θύμα παραπλανητικών καταστάσεων αλλά η ουσία είναι ότι η αλήθεια θα υποφέρει, ό,τι κι αν γίνει. Σε όλο αυτό το σκηνικό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και τα προσωπικά σου ή/και οι συνεργασίες σου.

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από το ζώδιό σου (4/3 έως 23/4) κι αργότερα από την Παρθένο (30/7 έως 15/9) και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) μπορεί να συνδυαστούν με λάθος κινήσεις στα προσωπικά σου, το σπίτι ή ακόμη και στην καριέρα σου, ενώ στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και πιο επιρρεπής σε προσβολές στην υγεία σου.

Αντίθετα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (9/5 έως 2/6) αλλά και στον Τοξότη (7/10 έως 5/11) θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ποιότητα της ζωής σου και τα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι φιλίες σου, οι σχέσεις με πιστωτικά ιδρύματα και γενικά τα οικονομικά σου είναι τρεις από τους τομείς που θα σε απασχολήσουν το 2021, με τις εξελίξεις να είναι πιεστικές και ενίοτε «πραξικοπηματικές». Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί η ανασφάλειά σου, πολύ περισσότερο αν σου πάρουν πίσω κάτι που θεωρείς ως κεκτημένο σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη βέβαια στις 19/11 μπορεί να γιατρέψει κάποιες από τις «πληγές» σου, ενώ θα έχει και θετικές συνέπειες στα προσωπικά σου, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ισορροπήσεις σε τεντωμένο σκοινί, χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Οι διελεύσεις του Άρη, αρχικά από το ζώδιό σου (23/4 έως 11/6) κι ύστερα από τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) είναι εκείνες που θα σε φέρουν σε θέση μάχης, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να είναι πότε νικηφόρα και πότε όχι. Κι επειδή θα εκτονωθούν εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις, να προσέχεις τον εαυτό σου.

Αντίθετα οι διελεύσεις της Αφροδίτης από το ζώδιό σου (2/6 έως 27/6) κι αργότερα από τον Αιγόκερω (μετά τις 5/11) θα σου προσφέρουν πολλές από τις στιγμές ηρεμίας, ευτυχίας και ευμάρειας που αναζητάς. Στον Αιγόκερω βέβαια θα είναι και στις αρχές της χρονιάς (8/1 έως 1/2).

ΛΕΩΝ ♌

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να σε φέρει σε δεινή θέση σε επαγγελματικά ή/και προσωπικά θέματα, με τον πρώτο να κρίνει σχέσεις και συνεργασίες και τον δεύτερο να ανατρέπει ισορροπίες ετών στην καριέρα ή τις κεντρικές στοχεύσεις σου. Ίσως, μάλιστα, όλα αυτά να συνδέονται μεταξύ τους, που σημαίνει ότι η ζωή θα σε πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να μπορείς εύκολα να ισορροπήσεις σε μια μέση λύση.

Κι αν θες να έχεις ουσιαστικές ελπίδες για κάτι καλό, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, που θα λειτουργήσει ευεργετικά σε αυτούς τους «πονεμένους» τομείς.

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από τον Ταύρο (7/1 έως 4/3), ύστερα από το ζώδιό σου (11/6 έως 30/7) κι αργότερα από τον Σκορπιό (30/10 έως 13/12) ορίζουν τρεις περιόδους ενεργοποίησης αλλά και συγκρούσεων, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι ευθέως ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείς, είτε πρόκειται για ένα πλάνο που θα σε «τρέξει», είτε για οικογενειακές επείγουσες υποθέσεις.

Η παρουσία πάλι της Αφροδίτης, αρχικά στον Υδροχόο (1/2 έως 25/2) κι αργότερα στο ζώδιό σου (27/6 έως 22/7) μακάρι να ήταν μόνον ένας οιωνός ευτυχίας, σηματοδοτεί ωστόσο αντιφατικές και διλημματικές καταστάσεις στα προσωπικά σου, αφού θα περάσει από τις «συμπληγάδες» Κρόνου και Ουρανού. Επιπλέον, αυτή η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που γίνεται στα μέσα Ιουλίου μπορεί να σε «ξεζουμίσει», αν παθιαστείς με το λάθος άτομο ή κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα οικογενειακά και την καριέρα σου, με την πρώτη Ηλιακή στις10/6 να είναι αρκούντως παραπλανητική. Αν μάλιστα ποντάρεις πολλά σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση, τότε… ζήτω που κάηκες!

Προσπάθησε λοιπόν να δράσεις μόνος/η, ώστε αν την «πατήσεις» κάπου να είναι δικό σου το λάθος κι όχι αλλουνού. Κι αν σου προκύψει κάποιος/α ασθενής στο σπίτι, δες το σαν μια ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στην περίθαλψη.

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), το ζώδιό σου (30/7 έως 15/9) και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) είναι εκείνες που θα σε βάλουν στην «πρίζα», πέρα όμως από αυτά που θα κάνεις εσύ, φύλαξε και τα νώτα σου. Στην δεύτερη δε, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την υγεία σου.

Αντίθετα μπορείς να ελπίζεις σε πιο απολαυστικές και τυχερές μέρες, τα διαστήματα που η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύς (25/2 έως 21/3) κι αργότερα στο ζώδιό σου (22/7 έως 16/8).

ΖΥΓΟΣ ♎

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου περνούν σε μια κρίσιμη φάση και το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Να δώσεις, δηλαδή, λόγω έρωτος. Ίσως όμως και να σου συμβεί αυτό παρά την θέλησή σου, αν προκύψουν έκτακτες και αναπόφευκτες ανάγκες, που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς μάλιστα να μπορείς να διασφαλίσεις ότι αυτά που θα δώσεις θα «πιάσουν τόπο». Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να πάνε «υπέρ πίστεως», καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο, ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις ενδεχόμενες απώλειες.

Υπάρχει βέβαια και μια τυχερή περίοδος μέσα στην χρονιά, που την σηματοδοτεί η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου. Εκεί μάλλον θα σε… πληρώσουν και θα περάσεις τέλεια, αλλά μην περιμένεις δα και «ποιοτικά» πράγματα!

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) και κυρίως από το ζώδιό σου (15/9 έως 30/10) ορίζουν τις περιόδους που η αγωνιστικότητά σου θα πρέπει να είναι αυξημένη, ώστε πρώτον να διεκπεραιώσεις τάχιστα υποθέσεις που χρονίζουν ή επείγουν και δεύτερον να «τρέξεις» εσύ τους άλλους κι όχι να σε «τρέξουν»! Και βέβαια μην «ξεσκουριάσεις» απότομα γιατί θα σε πιάσει η μέση σου.

Αντίθετα, περισσότερες ευκολίες και «τυχερά» χωρίς να πασχίσεις ιδιαίτερα, θα έχεις τις περιόδους που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό (21/3 έως 14/4) και φυσικά στο ζώδιό σου (16/8 έως 11/9).


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σηματοδοτεί απότομες εναλλαγές καταστάσεων τόσο στο σπίτι και την οικογένειά σου, όσο και στις σχέσεις-συνεργασίες σου και πρακτικά δεν μπορείς να ποντάρεις σε μια ομαλή πορεία των πραγμάτων. Πάνω που θα φτιάχνουν, θα χαλάνε και σίγουρα θα χρειαστείς μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε αυτό το αλλοπρόσαλλο σκηνικό, που σημαίνει «βλέποντας και κάνοντας». Προαποφασισμένα σχέδια δεν θα «περπατήσουν».

Υπάρχει ωστόσο μέσα στην χρονιά και μια Σεληνιακή έκλειψη (19/11) που είναι τυχερή για σένα και μπορείς να «πιαστείς» από αυτήν για να απολαύσεις όλα εκείνα που σου έχουν λείψει. Τα προσωπικά και τα οικογενειακά-περιουσιακά σου είναι πρώτα στην λίστα των επιτυχιών αλλά θα αναβαθμιστεί συνολικά η ζωή σου.

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Ταύρο (7/1 έως 4/3), τον Λέοντα (11/6 έως 30/7) κι αργότερα το ζώδιό σου (30/10 έως 13/12) ορίζουν τα διαστήματα με τις πιο σκληρές μάχες που θα δώσεις και βέβαια μην περιμένεις να νικήσεις σε όλες. Στην τρίτη περίοδο μάλιστα ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς στην «ευαίσθητη περιοχή».

Όσο για την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο (14/4 έως 9/5) κι αργότερα το ζώδιό σου (11/9 έως 7/10) θα ήταν όλα τέλεια, αν δεν έπεφτε πάνω στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Τα αντίθετα θα κάνουν «παρέλαση» στην ζωή σου γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα.


ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σε αφορούν άμεσα και δίνουν τον ρυθμό στις εξελίξεις. Η επιρροή τους ωστόσο είναι αρκετά διαφορετική με την Ηλιακή της 10ης Ιουνίου να είναι σίγουρα η χειρότερη απ’ όλες, αφού ο Ποσειδώνας που την συνοδεύει είτε θα σε φέρει σε ένα «χάσιμο» είτε θα σε μπλέξει σε υποθέσεις όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Επιπλέον, «παίζει» και μια ασθένεια στο σπίτι.

Ανάλογη «θολούρα» φέρνει και η δεύτερη Ηλιακή στις 4/12, τότε όμως μπορείς να επωφεληθείς κι εσύ μέσα από κρυφές διαδικασίες, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

Αντίθετα η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου είναι εξόχως τυχερή για σένα, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και σε οικογενειακά-περιουσιακά, αφού ο Δίας από τους Ιχθύς θα σου θυμίσει ότι «έχεις μπάρμπα». Μένει βέβαια να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου και να μην το σπαταλήσεις.

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), την Παρθένο (30/7 έως 15/9) και το ζώδιό σου (μετά τις 13/12) είναι εκείνες που θα σε βάλουν σε φουλ ρυθμούς για να διεκπεραιώσεις γρήγορα τις υποθέσεις σου. Κι αν κάνεις και κάποια «τρύπα στο νερό» δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά.

Όσο για την Αφροδίτη, η παρουσία της στους Διδύμους (9/5 έως 2/6) κι αργότερα στο ζώδιό σου (7/10 έως 5/11) θα σου προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να ζήσεις ότι αγαπάς. Έχεις βέβαια και τις επτά πρώτες ημέρες του 2021 για μπόνους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα οικονομικά και τα προσωπικά θέματα παίρνουν μια νέα και όλως διόλου διαφορετική μορφή για σένα το 2021, ενώ αν έχεις παιδιά θα δεις να συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Επιπλέον, τρεις εκλείψεις της χρονιάς «δείχνουν» τα εργασιακά σου, αλλά και τον τομέα της υγείας σου με την πρώτη κατά σειρά, την Σεληνιακή της 26ης Μαΐου να σε κάνει υποψήφιο θύμα μιας χαλάρωσης ή ανεμελιάς των άλλων. Η Ηλιακή της 10ης Ιουνίου είναι όμως ακόμη πιο «ύποπτη», αφού παραμονεύουν λάθη και άκαρπες προσπάθειες.

Κατά τα άλλα η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) αλλά και τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) ορίζει τις δύο περιόδους με τις μεγαλύτερες εντάσεις και το περισσότερο «τρέξιμο», θα πρέπει λοιπόν να προσέξεις, ώστε να μην θιγούν τόσο η σωματική σου ακεραιότητα, όσο και οι σχέσεις-συνεργασίες σου.

Αντίθετα, οι διελεύσεις της Αφροδίτης από τον Καρκίνο (2/6 έως 27/6) αλλά και δύο φορές από το ζώδιό σου (την πρώτη από τις 8/1 έως 1/2 και τη δεύτερη από τις 5/11 και μετά) συνηγορούν σε αρκετές ευκολίες, με την γοητεία σου να ανοίγει «πόρτες».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την μια ο Κρόνος στο ζώδιό σου απαιτεί να πάρεις στις πλάτες σου καθήκοντα και υπευθυνότητες, κόβοντας την «φόρα» σου ή «πνίγοντας» τις ελευθερίες σου κι από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο έχει τις δικές του απαιτήσεις για αλλαγές εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα με «επαναστατική» διάθεση. Μπρος-πίσω και πίσω- μπρος θα πηγαίνεις δηλαδή, ενώ οι κόντρες με το «σύστημα» θα σου αφήσουν σίγουρα και πικρή γεύση, έχεις όμως και τον Δία στο ζώδιό σου να σου παρέχει την απαιτούμενη τύχη. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, συνηγορεί σε ευκολίες και επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικογενειακά σου.

Οι άλλες τρεις «δείχνουν» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την Σεληνιακή της 26ης Μαΐου να παραπέμπει σε επιτυχίες αλλά και ενδεχόμενες «επιπολαιότητες». Στην συνέχεια, η Ηλιακή της 10ης Ιουνίου θέτει θέμα εμπιστοσύνης (και στα οικονομικά σου), ενώ η Ηλιακή της 4ης Δεκεμβρίου είναι η πιο «βαθιά ερωτική» κι αν εκείνο το διάστημα είσαι μόνος/η σου, αξίζει να την εκμεταλλευτείς. Επιπλέον όμως, σου επισημαίνει ότι η υγεία και η διατροφή σου δεν είναι τομείς που μπορείς να τους αφήσεις στην τύχη τους.

Όσο για την Αφροδίτη, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιρνες την πρώτη δόση της εύνοιάς της σε αισθηματικά και οικονομικά με την διέλευση από το ζώδιό σου (1/2 έως 25/2) και την δεύτερη με την διέλευσή της από τον Λέοντα (27/6 έως 22/7). Ωστόσο, ο Κρόνος και ο Ουρανός συνηγορούν σε ένα σκοτσέζικο ντους. Επιπλέον, η σύνοδός της με τον Άρη στα μέσα Ιουλίου, έχει διπλή ανάγνωση, αφού το «πάθος για ζωή» έχει τις πολύ καλές και τις πολύ… κακές του πτυχές.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς «μιλάνε» για τα οικογενειακά, την καριέρα σου, αλλά και οτιδήποτε αποτελεί κεντρική σου στόχευση. Ουσιαστικά, πρόκειται για την συνέχιση του περυσινού «έργου», κάθε έκλειψη ωστόσο είναι διαφορετική ως προς το είδος της επιρροής της. Έτσι λοιπόν οι δύο Ηλιακές (10/6 και 4/12) θα σε βοηθήσουν να κρύψεις ό,τι δεν θες να φαίνεται, αλλά το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί κι ανάποδα, να «παραμυθιαστείς», δηλαδή, από κάποιον/α που απλά σου ρίχνει στάχτη στα μάτια ή/και να υποπέσεις σε «χοντρά» λάθη.

Αντίθετα, η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου συνηγορεί σε «αποκαλύψεις» μυστικών διεργασιών και βάζω τα εισαγωγικά γιατί σε μεγάλο βαθμό θα έχεις να κάνεις με fake news, είτε για σένα είτε… από σένα!

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), την Παρθένο (30/7 έως 15/9 και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) ορίζουν περιόδους εγρήγορσης και εντάσεων, στο σπίτι, τις σχέσεις και την καριέρα σου, κατά σειρά.

Αντίθετα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (25/2 έως 21/3) αλλά και στην Παρθένο (22/7 έως 16/8) συνηγορεί σε απολαύσεις κι επιτυχίες.

Πηγή: astrology