«Iron Man VR game»: Πάρε τη θέση του Tony Stark και προστάτευσε τον κόσμο! 

Σε ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που έχει ποτέ κυκλοφορήσει.

«Iron Man VR game»: Πάρε τη θέση του Tony Stark και προστάτευσε τον κόσμο! 

Τον Μάρτιο του 2019 η Marvel ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να «φορέσουν» την στολή του Iron Man και να γίνουν και εκείνοι «Εκδικητές».

Σε συνεργασία με τα στούντιο «Camouflaj» και την «Sony Interactive Entertainment» έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι για το Playstation.

Στο παιχνίδι «Iron Man VR» της Marvel, ο παίκτης γίνεται ο σπουδαίος επιστήμονας και εφευρέτης και αντιμετωπίζει φαντάσματα του παρελθόντος που θέλουν να καταστρέψουν εκείνον και όσα πιστεύει. Μέσα από το Playstation VR, οι gamers, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν face to face με γνωστούς συμμάχους και να αντιμετωπίσουν ξακουστούς κακούς σε μια αποστολή που γίνεται όχι μόνο για να σωθούν οι «Stark Industries» αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Ο Tony πάντα είχε στυλ ακόμα και όταν πολεμούσε εξωγήινα τέρατα γι' αυτό και στο νέο παιχνίδι παρουσιάζεται μια νέα στολή σχεδιασμένη από τον Adi Granov.

Οι δημιουργοί είχαν πολλά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουν για να δώσουν σε όλους εμάς ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχουν συναντήσει ποτέ: πως θα είναι ρεαλιστική η αίσθηση ότι πετάς και πως η εμπειρία θα είναι 100% ικανοποιητική. Όπως είπε και ο Ryan Payton, της εταιρίας «Camouflaj» το παιχνίδι «έπρεπε να είναι βολικό, να έχει ταχύτητα, έπρεπε να σε κάνει να νιώσεις όπως ο Tony μέσα στην στολή του.»

Ταυτόχρονα, ήξεραν πως οι φαν θα περιμένουν για κάποια iconic πράγματα του Iron Man, όπως η πτήση με τη στολή, το Iron Man HUD (το κέντρο ελέγχου που ενεργοποιούταν κάθε φορά που φορούσε τη χαρακτηριστική του μάσκα) και φυσικά τα όπλα που χρησιμοποιούσε.

Μάθετε περισσότερα εδώ:

Τι λέτε; Είστε έτοιμοι να σώσετε τον κόσμο; Suit up and assemble!