Η Huawei σπάει τα ρεκόρ πωλήσεών της με το P 30

Νέο ρεκόρ πωλήσεων έκανε η εταιρεία Huawei χάρη στο κινητό P 30, μοντέλο το οποίο όπως φαίνεται ενθουσίασε το καταναλωτικό κοινό.

Η Huawei σπάει τα ρεκόρ πωλήσεών της με το P 30

Όπως δήλωσε ο Κέβιν Χο, πρόεδρος του τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας του Huawei, Consumer Business Group «Οι πωλήσεις smartphones της Huawei για φέτος έφτασαν τις 100 εκατομμύρια μονάδες μόλις στις 30 Μαΐου, αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο που χρειάστηκε για τις ίδιες πωλήσεις πέρυσι, το 2018. Ο όγκος των πωλήσεων της σειράς HUAWEI P30, έφτασε τις 10 εκ. μονάδες μέσα στις πρώτες 85 μέρες μετά το λανσάρισμα! Ο χρόνος που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε τις πωλήσεις των 10 εκ. τηλεφώνων, είναι κατά 62 ημέρες λιγότερος από τον αντίστοιχο χρόνο που πήρε η σειρά HUAWEI P20».

Οι τρεις μήνες αυτοί λοιπόν αποτέλεσαν ρεκόρ πωλήσεων για το «καμάρι» της εταιρείας το οποίο προσφέρει στο κοινό μοναδικές εμπειρίες χάρη στο σύστημα τετραπλής κάμερας SuperSensing Leica QuadCamera, το Υβριδικό Ζουμ 10x, την πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και τα φανταστικά χρώματα όπως το Breathing Crystal. Κορυφαία διεθνή μέσα επικοινωνίας εκθείασαν τη σειρά HUAWEI P30 με τίτλους όπως “Best Flagship of 2019” και “Best Phone forPhotography”.

Η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 61 δισ. ευρώ προκειμένου να εγκαθιδρύσει κάποιες συνεργασίες και να εδραιωθεί ως η εταιρεία που έχει την τεχνολογική υπεροχή μέσα από αλυσίδες προμηθευτών software και hardware, γεγονός την βοηθά να πρωτοπορεί προσφέροντας καινοτομία και αναβαθμισμένη εμπειρία στη βιομηχανία των smartphones.