Το νέο app της Coca - Cola είναι εδώ και θα σε συναρπάσει

Πόσο σούπερ θα ήταν να κερδίζετε απίστευτα δώρα κάθε φορά που κάνετε story;

Το νέο app της Coca - Cola είναι εδώ και θα σε συναρπάσει

Η Coca-Cola, μέσα από το νέο application Coca-Cola App, σας δίνει τις λέξεις για να δημιουργήσετε τα δικά σας stories και σας προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία να “διεκδικήσετε” μοναδικά δώρα και εμπειρίες! Κατεβάστε την εφαρμογή, κάντε join την πιο fun παρέα και ζήστε μια εμπειρία that only Coke can do! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τώρα για χρήστες Android και iOS λογισμικού! Και πώς λειτουργεί; Με τρία απλά βήματα, Scan-Share-Win, έρχεστε πιο κοντά στο δώρο που θέλετε!

Σκανάρετε το QR code που θα βρείτε στις νέες συσκευασίες 500ml Coca-Cola, Fanta ή Sprite, συνθέστε τις δικές σας μοναδικές ιστορίες, μοιράζεστε τα stories σας και κερδίζετε gems! Καταχωρήστε στην εφαρμογή τον κωδικό κάτω από το καπάκι, μαζέψτε coins και ελάτε ένα βήμα πιο κοντά σε μοναδικές εμπειρίες και δώρα!

Αν ακόμη δεν βρήκατε αρκετούς λόγους για να κάνετε download στο κινητό σας το Coca-Cola App, μάθετε πως απολαμβάνοντας Coca-Cola, Fanta και Sprite έχετε ήδη κάνει το μεγαλύτερο βήμα για να βρεθείτε μία ανάσα μακριά από τα πιο σούπερ δώρα, τις πιο πολυσυζητημένες συναυλίες, festivals αλλά και once in a lifetime εμπειρίες με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες!

Δώρα από Spotify, What’s Up, Colorskates, PlayStation®, World Party Traveler, Goody’s, InSpot, Razer, American Eagle, Accessorize, Inglot, και πολλά άλλα, σας περιμένουν να τα κάνετε δικά σας! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν συλλεκτικά αντικείμενα Coca-Cola αλλά και εισιτήρια για συναυλίες και ταξίδια!

Αν μένετε Ελλάδα κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

Αν μένετε Κύπρο κατεβάστε την εφαρμογή εδώ