Πασχαλινά Αβγά ΑΒ Βασιλόπουλος: Aφιερωμένα στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκονται κοντά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. 

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ Βασιλόπουλος: Aφιερωμένα στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι αφιερωμένα σε πράξεις προσφοράς, που αλλάζουν τον κόσμο των παιδιών προς το καλύτερο.

Μέσα από ένα ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ και τη «δημοπρασία αβγών» ως δημιουργικό εύρημα, μικρά παιδιά πρωταγωνιστούν και λαμβάνουν μέρος σε μια «δημοπρασία αγάπης» για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Με αυτόν τον τρόπο, φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος αφιερώνει τα Πασχαλινά της Αβγά στους μικρούς μας φίλους με κινητικές αναπηρίες και μας καλεί να στηρίξουμε μαζί τα μικρά ή μεγάλα «βήματα ζωής» τους.

Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οι πελάτες της ΑΒ συνεισφέρουν με 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό για την κάλυψη, τουλάχιστον, 1.400 θεραπειών αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρία, τα οποία καθημερινά δίνουν αγώνα για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ διατίθενται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε δύο μεγέθη, με διαφορετικές τιμές το καθένα. Κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές «μεγάλης αξίας». Οι ζωγραφιές του Ιάσωνα, της Μόνα, του Κωνσταντίνου και της Χρυσαλίας, μικρών μαθητών που αναδείχθηκαν νικητές στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής στο Παιδικό Μουσείο Αθηνών, στολίζουν τα φετινά πασχαλινά αβγά της ΑΒ για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Μέσα από αυτήν την ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα, το οποίο εδώ και 80 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες. Πάνω από 1000 παιδιά καθημερινά περνούν το κατώφλι της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο για να κάνουν τις θεραπείες που χρειάζονται. Γιατί για την ΑΒ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά να προσφέρεις. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε πράξεις προσφοράς!