Πώς η Lamda Development φτιάχνει «μικρή Αθήνα» στο Ελληνικό;

Τη δημιουργία της «Little Athens» (Μικρή Αθήνα), της τελευταίας οικιστικής γειτονιάς του Ελληνικού στην Αθήνα, ανακοίνωσε η Lamda Development.

Πώς η Lamda Development φτιάχνει «μικρή Αθήνα» στο Ελληνικό;

Την ώρα που οι πωλήσεις στις κατοικίες του The Ellinikon ακολουθούν πορεία άκρως ανοδική, η Little Athens θα φέρει σε πρώτη φάση 1.115 νέες κατοικίες. Ούσα μέρος του βιώσιμου και έξυπνου αστικού οικοσυστήματος του Ελληνικού, η Little Athens αντιπροσωπεύει μια ολοκαίνουργια οικιστική προσέγγιση για την Αθήνα, που ενσωματώνεται στο πρώτο κτίριο κατοικιών ύψους 50 μέτρων της γειτονιάς, το Park Rise, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τη αρχιτεκτονική εταιρεία Bjarke Ingels Group (BIG).

Η πρόοδος στα έργα του Ελληνικού Η Μικρή Αθήνα θα παρέχει όλα τα οφέλη του The Ellinikon, συμπεριλαμβανομένου του πάρκου, μιας μικρής απόστασης με τα πόδια από την παραλία, μιας αυξανόμενης κοινότητας 24/7 και άνετων έξυπνων κατοικιών.

Σε κτήρια μικτής χρήσης που υποστηρίζουν καταστήματα, γραφεία, φιλοξενία, ευεξία, σπορ και φαγητό, οι κατοικίες στο Little Athens συνδέονται μέσω σκιασμένων μονοπατιών και προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Ελληνικό μέσα σε 15 λεπτά.

Οι κατοικίες θα κυμαίνονται από 60-70 τετραγωνικά μέτρα ενός υπνοδωματίου έως διαμερίσματα πέντε υπνοδωματίων που εκτείνονται σε περισσότερα από 300 τετραγωνικά μέτρα. Τα περισσότερα κτήρια, το καθένα μοναδικά σχεδιασμένα, θα φτάνουν σε ύψος τα 20 μέτρα, ενώ θα υπάρχει μια μικρή επιλογή κτηρίων ύψους 50 μέτρων με θέα στο πάρκο και τη θάλασσα.

Πηγή: tom.news