Ξενοδοχείο Χίλτον: Γίνεται Conrad και μεταμορφώνεται!

Το ξενοδοχείο Χίλτον μετονομάζεται σε Conrad - Θα έχει 280 δωμάτια και σουίτες, αλλά και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες

Ξενοδοχείο Χίλτον: Γίνεται Conrad και μεταμορφώνεται!

Μετά από περίπου 60 χρόνια, το ξενοδοχείο Χίλτον αλλάζει όνομα και γυρίζει σελίδα στην ιστορία του.

Πλέον, το εμβληματικό ξενοδοχείο επί της Βασιλίσσης Σοφίας θα ονομάζεται Conrad μετά τη συμφωνία του Ομίλου Hilton και της Ιονικής Ξενοδοχειακής της οικογένειας Κωνσταντόπουλου.

Το νέο ξενοδοχείο θα πάρει σάρκα και οστά μέσω επενδύσεων 130 εκατ. ευρώ στο ήδη υπάρχον κτίριο. Οι νέες επενδύσεις από την Ιονική Ξενοδοχειακή, έρχονται να προστεθούν στα 145 εκατ. ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν για την εξαγορά του κτιρίου. Το ξενοδοχείο Conrad θα έχει 280 δωμάτια και σουίτες, αλλά και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η συμφωνία Hilton – Κωνσταντόπουλου ενισχύει περαιτέρω τη μακροχρόνια και στενή συνεργασία των δύο πλευρών και αποτελεί ορόσημο στη μακρόχρονη παρουσία του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου προορισμού πόλης που θα συνδέσει δυναμικά την Αθήνα και τους κατοίκους της με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Αχιλλέας. Β. Κωνσταντακόπουλος, επικεφαλής της Ιονικής Ξενοδοχειακής Α.Ε.

Conrad: Ιδιωτικές πολυτελείς κατοικίες

Οι μισές από τις ιδιωτικές κατοικίες θα ονομάζονται «Conrad» και οι άλλες μισές «Waldorf Astoria Residences». Πρόκειται για κατοικίες που θα αντικατοπτρίζουν πλήρως την αισθητική και τους στόχους των δημιουργών του ξενοδοχείου. Στις εγκαταστάσεις αναμένεται να υπάρχουν εμπορικοί χώροι, αλλά και γαστρονομίας αλλά και άλλες υπηρεσίες.

Οι τιμές για τις κατοικίες αλλά και άλλα χαρακτηριστικά δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμα.

Πηγή: lifo.gr