Πειραιάς: Το πρώτο mini IKEA άνοιξε στο «Μέγαρο Πολίτου» (pics)

Τι «υπόσχεται» η IKEA με τα καταστήματα «νέας γενιάς» – Πρώτη στάση στον Πειραιά.

Πειραιάς: Το πρώτο mini IKEA άνοιξε στο «Μέγαρο Πολίτου» (pics)

Στον Πειραιά βρίσκεται το κατάστημα νέα γενιάς της IKEA, το πρώτο από μία σειρά «ανοιγμάτων» που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2021.

Στόχος της εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, από τη δημιουργία νέων ευέλικτων και σύγχρονων καταστημάτων εντός του αστικού ιστού, ώστε να γίνουν πιο προσβάσιμα και να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές που αναζητούν ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.

Ιστορικό νεοκλασικό

Το πρώτο «μικρό» IKEA στεγάζεται στο «Μέγαρο Πολίτου», ένα ιστορικό, νεοκλασικό κτίριο, δίπλα στην κεντρική αγορά του Πειραιά, επί της οδού Δημητρίου Γούναρη, πολύ κοντά στο λιμάνι. Η οδός Δημητρίου Γούναρη, συγκεκριμένα, είναι μια από τις πιο ιστορικές εμπορικές οδούς του Πειραιά, καθώς ακόμα και σήμερα φιλοξενεί δημοφιλή και αναγνωρισμένα πειραϊκά καταστήματα.

Σε 2.000 τ.μ. σε τρεις ξεχωριστούς ορόφους, βρίσκονται πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που ανανεώνονται διαρκώς. Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν οποιοδήποτε προϊόν ΙΚΕΑ και να το παραλάβουν στον χώρο τους, ή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός και ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

ΙΚΕΑ Τake-Αway Café

Στο ισόγειο του καταστήματος, οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν είδη οικιακού εξοπλισμού και αξεσουάρ, σε μεγάλη ποικιλία. Όσοι πελάτες θελήσουν να απολαύσουν ένα γρήγορο καφέ, μπορούν να επισκεφθούν το ξεχωριστό ΙΚΕΑ Τake-Αway Café. Στα πρότυπα της αειφόρου ανάπτυξης προσφέρει γευστικό βιολογικό καφέ με πιστοποίηση UTZ, που έχει καλλιεργηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εκθεσιακός Χώρος και Κέντρο Σχεδιασμού

Στον πρώτο όροφο, βρίσκεται ο Εκθεσιακός Χώρος, με σύγχρονες ιδέες και λύσεις για τη διαμόρφωση όλων των χώρων του σπιτιού. Το Κέντρο Σχεδιασμού κουζίνας και ντουλάπας φιλοξενείται στον 2ο όροφο του καταστήματος. Εξειδικευμένοι υπάλληλοι βρίσκονται καθημερινά εκεί, στη διάθεση του κοινού, ώστε μαζί να σχεδιάσουν λειτουργικούς χώρους, όπως η κουζίνα, αλλά και ντουλάπες παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σπίτι.

Σουηδικές γεύσεις

Στον ίδιο όροφο μπορεί κανείς να βρει ένα αναπαυτικό lounge area, τη Γωνιά με τις Σουηδικές Γεύσεις και το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια και τον σολομό με πιστοποίηση ΑSC, με θέα το λιμάνι του Πειραιά, από την Τετάρτη 21/7.

Πηγή: nou-pou