Honor: Εκπτώσεις ως και 40% στα έξυπνα κινητά στην Ελλάδα

Η Honor ανακοίνωσε εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 40% στα κινητά της τηλέφωνα (smartphones) μέχρι την Κυριακή 28/3 στην Ελλάδα.

Honor: Εκπτώσεις ως και 40% στα έξυπνα κινητά στην Ελλάδα

Τη διάθεση μέχρι τις 28 Μαρτίου των πιο δημοφιλών της έξυπνων κινητών (smartphones) σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 40% ανακοίνωσε η Honor. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έως και την Κυριακή 28/3, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα παρακάτω έξυπνα κινητά τελευταίας τεχνολογίας με λιγότερο από 200 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι τιμές των παρακάτω έξυπνων κινητών της Honor διαμορφώνονται ως εξής:

-Honor 9X PRO 256GB, με οθόνη 6.59”, 6GB RAM και αυτονομία μπαταρίας 4000mAh από 299 ευρώ -> 189 ευρώ.

-Honor 9X 128GB, με τριπλή ΑΙ κάμερα 48MP, Pop-Up Selfie 16ΜΡ και 4GB RAM από 269 ευρώ -> 169 ευρώ.

-Honor 9X Lite 128GB, με ΟθόνηFullHD+6.5'', διπλή κάμερα 48MP για μαγικές λήψεις, και 4GB RAM από 219 -> 149 ευρώ

-Honor 20e, με οθόνη Full HD+ 6.21 ιντσών, με σύστημα τριπλής κάμερας (24MP + 8MP + 2MP) και μνήμη RAM 4GB από 199 ευρώ -> 139 ευρώ

-Honor 8A 64GB με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο από 159 -> 129 ευρώ

-Honor 9A Με μεγάλη FullView οθόνη 6,3”, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 64GB αποθηκευτικό χώρο από 179 -> 109 ευρώ

Ηonor: Στόχος η περαιτέρω επέκταση της στην Ευρώπη μετά την ανεξαρτητοποίηση της

Όπως έχει αναφέρει ο CEO της Honor George Zhao σε δημόσιες παρεμβάσεις του και σε συνεντεύξεις του (South China Morning Post), από τότε που διαχωρίστηκε από την Huawei τον Νοέμβριο, η Honor έχει ήδη ξεκινήσει σημαντικές συνεργασίες με Αμερικάνικες εταιρείες όπως με τη Qualcomm, την Intel, την AMD και τη Microsoft. Οι συνεργασίες προσφέρουν μια σημαντική ώθηση στην Honor σε ένα περιβάλλον που οι κορυφαίοι ανταγωνιστές της έχουν βγει ήδη δυνατά μπροστά. Ο Zhao έχει αναφέρει ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με την Google και αναμένει να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί της.

Στόχος της Honor, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της τεχνολογικής εταιρείας είναι να μπει στην κατηγορία των high end premium κινητών ενώ επεκτείνεται περαιτέρω στο εξωτερικό. Η Ευρώπη, όπου η Honor είχε μερίδιο περίπου 5% στην αγορά smartphone για τους πρώτους εννέα μήνες του 2020, είναι μια απαραίτητη αγορά για ανάπτυξη και η εταιρεία διαθέτει μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων στη Λατινική Αμερική, δήλωσε ο Zhao. Το 2021 η HONOR έχει μια νέα αποστολή: να ανταγωνιστεί την HUAWEI και την Apple στην αγορά ως ισότιμη εταιρία. Ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι ανταγωνιστές, έχουμε στόχο να τους ξεπεράσουμε, συμπεριλαμβανομένης της Huawei, τονίζει ο Zhao, επισημαίνοντας ότι χωρίς περιορισμούς σε πρώτες ύλες και στην εφοδιαστική μας αλυσίδα, η Honor έχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα για να κατακτήσει τις αγορές mid και high end τηλεφώνων.