Ταξίδι στο διάστημα για ένα προϊόν της Estee Lauder αντί 128.000 δολαρίων στη NASA!

Πρωτοπορεί η πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών Estee Lauder, η οποία στέλνει στο διάστημα ένα προϊόν της σε συνεννόηση με τη NASA και με αντίτιμο 128.000 δολαρίων.

Ταξίδι στο διάστημα για ένα προϊόν της Estee Lauder αντί 128.000 δολαρίων στη NASA!

Μια πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια της Estee Lauder -μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο- έχει κάνει αίσθηση: Ο πασίγνωστος όμιλος θα καταβάλει στη ΝΑSΑ το ποσό των 128.000 δολαρίων προκειμένου να μεταφέρει για φωτογράφιση ένα προϊόν της στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Συγκεκριμένα, δέκα μπουκαλάκια του δημοφιλούς «Advanced Night Repair» θα μπουν σε τροχιά γύρω από τη γη!

Αφετηρία η Βιρτζίνια την Τρίτη το βράδυ. Ο πύραυλος «Northrop Grumman Antares» που θα μεταφέρει τους ορούς έχει προγραμματιστεί να φθάσει ξημερώματα Σαββάτου στoν Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στόχος μετά το απίστευτο αυτό ταξίδι να ακολουθήσει φιλανθρωπική δημοπρασία των συγκεκριμένων συσκευασιών. Το πλήρωμα που θα ταξιδέψει στο διάστημα θα φωτογραφίσει και θα μαγνητοσκοπήσει τα αρώματα, εκμεταλλευόμενο την πανοραμική θέα, αλλά δεν θα εμφανίζεται στο πρότζεκτ.

Η απόφαση της διαστημικής υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μάλιστα, οι υπεύθυνοί της σημείωσαν μέσα από ανακοίνωσή τους πως το 5% περίπου του πληρώματός της από δω και στο εξής θα επικεντρωθεί σε εμπορικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο, όπως υπολογίζεται, αντιστοιχεί σε 90 ώρες εργασίας για κάθε αστροναύτη ετησίως.

Στο σχετικό δελτίο Tύπου η Estee Lauder αναφέρει ότι είναι «η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που πηγαίνει στο διάστημα», στο πλαίσιο της προώθησης της «καινοτομίας για την περιποίηση της επιδερμίδας».

Πηγή: thebest.gr