Τα νέα iPhones: Στις 15 Σεπτεμβρίου ειδική εκδήλωση της Apple για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro

Η ειδική εκδήλωση της Apple. Η διοίκηση της εταιρείας αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα iPhones, δύο iPhone 12 και δύο iPhone 12 Pro. Επίσης, το Apple Watch, το νέο ipad Air, καθώς και άλλα τεχνολογικά προϊόντα.

 

Τα νέα iPhones: Στις 15 Σεπτεμβρίου ειδική εκδήλωση της Apple για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση της Apple, κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση της εταιρείας αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα iPhones.

Παραδοσιακά, τα «αποκαλυπτήρια» των νέων μοντέλων λάμβαναν χώρα στην έδρα της εταιρείας, στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού, δεν θα επιτρέψουν τις δια ζώσης παρουσίες, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες του CNBC, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι η Apple θα παρουσιάσει φέτος τέσσερα νέα μοντέλα iPhones, δύο iPhone 12 και δύο iPhone 12 Pro, με τον σχεδιασμό τους να παραπέμπει εντόνως στη σειρά iPhone 4 του 2010.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αμερικανική εταιρεία, πέραν των νέων iPhones, θα ανακοινώσει τη «σειρά 6» των Apple Watch, το νέο ipad Air, καθώς και άλλα τεχνολογικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της Apple στη Wall Street έχει «σπάσει» φέτος κάθε ρεκόρ, με την κεφαλαιοποίησή της, στις 19 Αυγούστου του 2020, να ξεπερνάει τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια.