Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τα συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου με λάθος φωτογραφία! (pic)

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη διαδικτυακά την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως το έκανε με... λάθος φωτογραφία στη σχετική ανάρτηση.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τα συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου με λάθος φωτογραφία! (pic)

Οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου έσπευσαν εύλογα να συγχαρούν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για τη σπουδαία επιτυχία κατάκτησης του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου στους Αγώνες του Τόκιο, όπως έκανε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησης στο Twitter, συνεχάρη την ελληνική ομάδα για το εκπληκτικό της κατόρθωμα, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, συνοδεύτηκε από ένα κραυγαλέο λάθος. Αυτό έχει να κάνει με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε, η οποία όχι απλά δεν είναι από τους αγώνες της Εθνικής στο Τόκιο, αλλά δεν αφορά καν την ελληνική ομάδα ανδρών.

Για την ακρίβεια, η φωτογραφία που συνόδευσε τα συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας είναι της Εθνικής Νέων, όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Κουβέιτ το 2019! Προφανώς το λάθος δεν το έκανε η ίδια η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά σε κάθε περίπτωση προκάλεσε αίσθηση...