Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε ένα πόλεμο» (vid)

Ο Μάριος Καπότσης αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο της εθνικής πόλο σε όλους τους Έλληνες κάνοντας παράλληλα αναφορά και στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας με τις πυρκαγιές

Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε ένα πόλεμο» (vid)

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έγραψε ιστορία στο Τόκιο κατακτώντας για πρώτη φορά το ασημένιο μετάλλιο σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων.

Ελλάδα - Σερβία 10-13: Ασημένιο μετάλλιο, χρυσή καρδιά

Με δηλώσεις του ο Μάριος Καπότσης αφιέρωσε την επιτυχία της «γαλανόλευκης» σε όλους τους Έλληνες κάνοντας μάλιστα αναφορά και στις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας.

Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην εθνική ομάδα (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας τα μεταφέρω. Πρώτα απ' όλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός. Έναν πόλεμο ο οποίος μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε αυτούς τους Έλληνες που βοηθούν τους Έλληνες πυροσβέστες, τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα. Μου έρχονται πάρα πολλά στο μυαλό μου. Τον κύριο Γιαννακόπουλο, τους Αντετοκούνμπο που βοηθούν όσο μπορούν. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί».