Ντουράντ κατά δημοσιογράφων: «Πολλοί λέγατε σκ... για τον Πόποβιτς» (pic)

Ξέσπασε ο Κέβιν Ντουράντ, αφού οδήγησε τις Η.Π.Α. στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και τα έβαλε με όσους κριτίκαραν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αλλά και τον εκλέκτορα Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ντουράντ κατά δημοσιογράφων: «Πολλοί λέγατε σκ... για τον Πόποβιτς» (pic)

«Απασφάλισε» ο Κέβιν Ντουράντ, μέσω Instagram, εναντίον δημοσιογράφων και των επικριτών των ΗΠΑ, αφού οδήγησε (με 29 πόντους) την ομάδα του στην κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, στους 32ους αγώνες του Τόκιο, κόντρα στη Γαλλία (87-82).

Ο προικισμένος φόργουορντ υπερασπίστηκε τον, στοχοποιημένο, από τον Τύπο, προπονητή του, Γκρεγκ Πόποβιτς και τόνισε πως όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει σύγκριση σε επίπεδο ταλέντου με τις άλλες χώρες.

Ο άσος των Νετς δεν είχε ξεχάσει τα όσα γράφτηκαν μετά την ήττα από την Γαλλία στην πρεμιέρα του τουρνουά για την ομάδα και τον προπονητή, μ' αποτέλεσμα το ξέσπασμα του σε LIVE μετάδοση, μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Από ...κοντά κι ο Ντρέιμοντ Γκριν να σιγοντάρει λέγοντας «νικήσαμε τις ομάδες που λέγατε ότι δεν θα νικήσουμε. Κέντρικ Πέρκινς λες πολλά σκ..ά, μίλα σαν Αμερικανός».

Ενώ λοιπόν ο Γκριν τα έβαζε με τον Πέρκινς, ο Ντουράντ τα έβαλε με... όλους τους επικριτές της Team USA.

«Όλοι όσοι λέγατε ότι θα χάσουμε... Βγήκαν Power Rankings και μας είχανε στην 4η θέση, πίσω από την Σλοβενία. Έλα τώρα ρε φίλε... Λέγατε ότι ο υπόλοιπος κόσμος μας έχει φτάσει. Είστε σοβαροί; Δεν υπάρχει σύγκριση σε επίπεδο ταλέντου.

Συγχαρητηρια σε όλους. Έπρεπε να μιλήσω γρήγορα. Έχουμε τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Πολλοί λέγατε σκ..α για αυτόν ότι δεν μπορεί να μας οργανώσει. Σταματήστε.

Συγχαρητήρια στην Γαλλία, έπαιξε δυνατά. Νικήσαμε την Ισπανία και την Αυστραλία και μετά την Γαλλία. Μπράβο στην Γαλλία όμως, αλήθεια, έπαιξε ένα σπουδαίο παιχνίδι».