Ολυμπιακοί Αγώνες: Για πρωτόγνωρη ευθύνη μίλησε μετά την κατάκτηση του χρυσού ο Γκρεγκ Πόποβιτς!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από τις Η.Π.Α., εναντίον της Γαλλίας τόνισε: «Ποτέ ξανά δεν ένιωσα να έχω τόση ευθύνη, είμαι εξαντλημένος».

Ολυμπιακοί Αγώνες: Για πρωτόγνωρη ευθύνη μίλησε μετά την κατάκτηση του χρυσού ο Γκρεγκ Πόποβιτς!

Προφανώς ικανοποιημένος αλλά και κατάκοπος, ψυχολογικά, εμφανίστηκε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου των ΗΠΑ στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Που έδειχνε ανακουφισμένος που δεν απέτυχε στο εθνικό άθλημα των Αμερικανών.

Την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ έκραζε... άπαντες, υπερασπιζόμενος τον προπονητή του, για την κριτική που του έγινε, ο τεχνικός της Team USA - και των Σαν Αντόνιο Σπερς - ήταν πιο ψύχραιμος στις δηλώσεις του.

Ωστόσο δεν έκρυψε ότι ένιωθε λυτρωμένος, που κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο Πόποβιτς ήταν απόλυτα ειλικρινής, δηλώνοντας σχετικά:

«Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός, κάθε γκρουπ παικτών είναι ξεχωριστό, αλλά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ποτέ ξανά δεν ένιωσα να έχω τόσο μεγάλη ευθύνη. Η ευθύνη είναι σπουδαία και την ένιωσα για πολλά χρόνια. Νιώθω εξαντλημένος».

Κλείνοντας πάντως τις δηλώσεις του τόνισε σχετικά:

«Είναι μία διαφορετική εμπειρία οι τελικοί. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι σταματάς πλέον να σκέφτεσαι. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή τι έκανες σωστό και τι λάθος, θα μπεις σε περίεργο μονοπάτι. Όλα πήγαν καλά για εμάς όμως και είμαστε χαρούμενοι».