Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξανά στη Βραζιλία το χρυσό μετάλλιο, 2-1 την Ισπανία (highlights)

H εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας επικράτησε της Ισπανίας στην παράταση με 2-1 και κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξανά στη Βραζιλία το χρυσό μετάλλιο, 2-1 την Ισπανία (highlights)

Στην πρώτη θέση των Ολυμπιακών Αγώνων διατηρήθηκε η Βραζιλία στο ποδόσφαιρο ανδρών καθώς νίκησε στην παράταση την Ισπανία με 2-1.

Στο 37ο λεπτό η «σελεσάο» κέρδισε πέναλτι μετά από κακή έξοδο του Σιμόν, ωστόσο ο Ριτσάρλισον αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε το 1-0 για τους Βραζιλιάνους χάρη σε κοντινό πλασέ του Ακούνια.

Οι Ισπανοί αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του χρυσού. Λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Σολέρ έκανε σέντρα και ο Οϊαρθάμπαλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σάντος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, εκεί όπου η Βραζιλία ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 109ο λεπτό. Μετά από κάθετη πάσα του Άντονι, ο Μάλκομ βρέθηκε απέναντι στον Σιμόν και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Αντρέ Ζαρντίνε): Σάντος, Άλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνια, Λουίζ, Γκιμαράες, Κούνια (91` Μάλκομ), Κλαουντίνιο (106` Ρεϊνιέρ), Ριτσάρλισον (113` Παουλίνιο), Άντονι (112` Μενίνο).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουϊς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Κουκουρέγια (91` Μιράντα), Τόρες, Οσκαρ Χιλ (91` Βαγέχο), Γκαρσία, Θουμπιμέντι (112` Μονκαγιόλα), Μερίνο (46` Σολέρ), Πέδρι, Οϊαρθάμπαλ (104` Μιρ), Ασένσιο (46` Μπράιαν Χιλ), Όλμο.