«Αυτό που φαινόταν απίθανο, συνέβη», το σχόλιο της Ουγγρικής Ομοσπονδίας πόλο

Στην Ουγγαρία τα έχουν...χαμένα αφού δεν περίμεναν η Ελλάδα που δεν είχε κερδίσει ποτέ τους «Μαγυάρους» σε Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και το Τόκιο, να το κάνει δύο φορές και μάλιστα να τους αποκλείσει από τον τελικό!

«Αυτό που φαινόταν απίθανο, συνέβη», το σχόλιο της Ουγγρικής Ομοσπονδίας πόλο

Δεν πίστευαν οι Ούγγροι πως για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών θα χάσουν από την Ελλάδα και θα αποκλειστούν από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων την Ουγγαρία με 10-9 και νίκησε για δεύτερη φορά τους πρωταθλητές Ευρώπης στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της Ουγγρικής Ομοσπονδίας στην επίσημη ιστοσελίδα της, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία του απογοητευμένου Κρίστιαν Μάνχερτζ.

«Αυτό που φαινόταν τόσο απίθανο κατά καιρούς δυστυχώς συνέβη. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, χάσαμε δύο ματς από την Ελλάδα. Το πρώτο, όπως λένε, δεν πειράζει πολύ, αλλά το δεύτερο πονάει. Πονάει γιατί έσπασε το όνειρο στη μέση. Σίγουρα έσπασε τα όνειρα αρκετών παικτών μας που είχαν την τελευταία ευκαιρία για να σταθούν στην κορυφή του Ολύμπου».

Οι Ούγγροι στέκονται φυσικά στην εξαιρετική άμυνα της Εθνικής ομάδας που κράτησε τους «Μαγυάρους» στα έξι γκολ, τη στιγμή που κόντρα στην Κροατία στον προημιτελικό είχαν σημειώσει 15!