Γιαννιώτης για Κυνηγάκη: Απίστευτος! Συγκλονιστικός!

Ο αργυρός Ολυμπιονικής του Ρίο Ντε Ζανέιρο, Σπύρος Γιαννιώτης, σχολίασε, μέσω ανάρτησης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την 5η θέση του Άλκη Κυνηγάκη στο άθλημα των 10 χλμ. κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα, στους Ολυμπακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γιαννιώτης για Κυνηγάκη: Απίστευτος! Συγκλονιστικός!

Εντυπωσιασμένος, όπως όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, εμφανίστηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης με την προσπάθεια του Άλκη Κυνηγάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και πιο συγκεκριμένα στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα.

Ο εμβληματικός, παλαίμαχος, κολυμβητής, από την Κέρκυρα, έχει ένα λόγο περισσότερο να σχολιάσει το επίτευγμα του Κρητικού πρωταθλητή μας, αφού είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους προηγούμενους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Ζανέιρο στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Ο 41χρονος ήταν λακωνικός στο σχόλιο του, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον 22χρονο κολυμβητικό του επίγονο στο άθλημα, που απαιτεί τεράστια αντοχή και συγκέντρωση σωματική, ψυχική και νοητική, ενώ δεν ξέχασε και τον προπονητή του:

«Απίστευτος! Συγκλονιστικός! Μπράβο Άλκη Κυνηγάκη και κόουτς Βαγγέλη Κοζομπόλη» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook