Η Ουγγαρία αντίπαλος της Εθνικής στα ημιτελικά – Πότε διεξάγεται ο αγώνας

Η Ουγγαρία αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο πόλο ανδρών. Κέρδισε 15-11 την Κροατία στον προημιτελικό με τον Κρίστιαν Μάνχερτζ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του.

Η Ουγγαρία αντίπαλος της Εθνικής στα ημιτελικά – Πότε διεξάγεται ο αγώνας

Η Ουγγαρία ξανά στον δρόμο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Μετά την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων όπου και κέρδισε η «γαλανόλευκη», τώρα θα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον μεγάλο ημιτελικό της Παρασκευής (6/8). Ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 09.30 το πρωί, όπως και ο προημιτελικός με το Μαυροβούνιο. Την ίδια ώρα.

Ο Κρίστιαν Μάνχερτζ έκανε το παιχνίδι της ζωής του με επτά γκολ (7/8). Η Κροατία ξεκίνησε καλά αλλά στο δεύτερο οκτάλεπτο δέχθηκε πέντε γκολ, στο τρίτο τέσσερα και με τέτοια άμυνα ήταν αδύνατο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Έτσι η Κροατία που ήταν πρώτη το 2012 στο Λονδίνο και δεύτερη στο Ρίο το 2016 έμεινε εκτός τετράδας.

Βέβαια αυτό που ενδιαφέρει είναι πως η Ουγγαρία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στη Βουδαπέστη, κέρδισε 15-11 και την Παρασκευή θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής ομάδας.

Μέχρι και τον αγώνα της πρεμιέρας, ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν είχε κερδίσει τους Ούγγρους. Το έκανε στην πρεμιέρα των Αγώνων και τώρα λίγες μέρες μετά καλείται να το ξανακάνει. Καθόλου εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο για αυτή την Ελλάδα που βλέπουμε στο Τόκιο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-2, 4-3, 4-3.

Ουγγαρία: Μάνχερτζ 7, Βάργκας 2, Ανγκιάλ 1, Ζάλανκι 1, Βάμος 2, Έρντελι 1, Γιάνσικ 1.

Κροατία: Μπούκιτς 3, Ομπράντοβιτς 2, Γιόκοβιτς 1, Βουκιτσεβιτς 1, Μίλος 1, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ 1, Μπούκιτς 1.