Ράφτης για Πετρούνια: «Στο Παρίσι ξανά ένα χρυσό και όχι κάτι λιγότερο»

Ο Δημήτρης Ράφτης, ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια έδωσε το σύνθημα για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε τρία χρόνια.

Ράφτης για Πετρούνια: «Στο Παρίσι ξανά ένα χρυσό και όχι κάτι λιγότερο»

Ο Δημήτρης Ράφτης είπε: «Όλα καλά! Είμαι περήφανος για την αγωνιστικότητα του αθλητή μου. Η εκτέλεσή του πάνω στους κρίκους ήταν αψεγάδιαστη, καλύτερη από όλων των ανταγωνιστών του, αλλά στην έξοδο του προγράμματός του έκανε μία αναπήδηση και αυτό στοίχισε. Με λυπεί το γεγονός ότι η νίκη στους κρίκους κρίνεται στην έξοδο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Γιανγκ Λιου ήταν εξαιρετικός, αυτό δεν το αμφισβητούμε, αλλά κατά τη γνώμη μου ο δεύτερος Κινέζος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται μέσα στα μετάλλια. Αυτό ήταν πάντως το αποτέλεσμα του αγώνα, είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας Οδυσσέα Παξινό, τη φυσικοθεραπεύτριά μας Ιβάνα Τζούριτς και τον κριτή μας Νίκο Προβιά. Χωρίς αυτούς δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει στο τέλος αυτής της διαδρομή.

Επόμενος σταθμός: Παρίσι 2024, για να διεκδικήσουμε ξανά ένα χρυσό μετάλλιο και όχι κάτι λιγότερο. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις ποτέ».