Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι - Η καριέρα κλείνει με χρυσό, όχι με χάλκινο» (vid)

Ραντεβού στο Παρίσι έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο.

Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι - Η καριέρα κλείνει με χρυσό, όχι με χάλκινο» (vid)

Χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο και ραντεβού στο Παρίσι για ακόμη ένα χρυσό από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού, τονίζοντας πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Η προσπάθεια του Πετρούνια που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο (vid)

«Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη».

Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Χάλκινο μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας (vids)

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επόμενη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με ένα ακόμα χρυσό: «Εννοείται ότι θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, κλείνει με πρωτιά»