Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, κυνήγαγα το μετάλλιο» (vid)

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ μίλησε για την κατάληψη της 5ης θέσης στον τελικό των 50μ. ελεύθερο. 

Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, κυνήγαγα το μετάλλιο» (vid)

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν είχε κρύψει ότι ο μεγάλος στόχος του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Έτσι, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τον τελικό των 50μ. ελεύθερο, δήλωσε απογοητευμένος από την κατάληψη της 5ης θέσης και την απώλεια του μεταλλίου, με βάση τις επιδόσεις που σημείωσαν ο δεύτερος και ο τρίτος, ο Γάλλος Φλοράν Μανοντού και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους αντίστοιχα.

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, για να πω την αλήθεια κυνήγαγα το μετάλλιο. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με την πέμπτη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στον τελικό, αλλά... δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ίσως να πίεσα λίγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. Την ευχαριστήθηκα την κούρσα, αλλά όταν τερμάτισα και είδα ότι ήμουν πέμπτος, ήμουν λίγο στενοχωρημένος», δήλωσε ο Γκολομέεβ.

Ο 28χρονος Έλληνας κολυμβητής είπε ακόμη ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του, με ορίζοντα τους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. «Συνεχίζουμε με στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα, όπου θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πραγματάκια», κατέληξε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.