Καραλής: «Εύχομαι τη χαρά που νιώθω να την ζήσουν όλοι» (vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο.

Καραλής: «Εύχομαι τη χαρά που νιώθω να την ζήσουν όλοι» (vid)

Με σπουδαία εμφάνιση ο Εμμανουήλ Καραλής προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς, ο 21χρονος αθλητής δηλώνει πανευτυχής για την επιτυχία του:

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός μου ήταν να έρθω, να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά το ότι είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη Ολυμπιάδα στα 21 μου χρόνια είναι κάτι πανέμορφο. Είναι μια όμορφη ιστορία να θυμάμαι», δήλωσε αρχικά.

«Πήγα και το χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω τη στιγμή. Έζησα τη στιγμή. Είμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου να είναι γύρω μου. Μπήκα να το χαρώ, το χάρηκα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα».

Τέλος, ερωτηθείς για τον τελικό, ο Καραλής απάντησε: «Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όλα είναι ανοικτά. Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάντα, θα χαρώ τον αγώνα ό,τι και να γίνει. Εύχομαι πραγματικά τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι γιατί είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».