Σπανουδάκη: «Στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος» (vid)

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στα 100μ., με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να στέκεται σε έναν τραυματισμό που είχε στην τελευταία της προπόνηση στο Τόκιο. 

Σπανουδάκη: «Στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος» (vid)

Μπορεί η Ραφαέλα Σπανουδάκη να μην κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 100μ., ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε χαρούμενη μόνο και μόνο με την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δήλωσε πως στο 200αρι που ακολουθεί θα τα δώσει όλα.

Φυσικά στάθηκε και σε έναν τραυματισμό που είχε στον δικέφαλο στην τελευταία προπόνηση και την επηρέασε.

«Στις προπονήσεις που έκανα στην Ιαπωνία ήμουν καλά, παρόλα αυτά στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος και έκανα θεραπείες. Δεν μπορούσα να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό που έκανα. Έχω και το 200άρι μπροστά και ελπίζω εκεί να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη, με τη συμμετοχή μου στη μεγάλη γιορτή», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά το τέλος της κούρσας της στα 100μ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες φυσικά δεν σταματάνε εδώ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που όπως είπαμε και παραπάνω έχει μπροστά της και το 200άρι όπου θα κυνηγήσει την πρόκρισή της, ελπίζοντας αυτή τη φορά να είναι και σε καλύτερη κατάσταση το πόδι της.