Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τσιτσιπάς: «Τιμητικό που παίζουμε για τη χώρα μας»

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στα προημιτελικά του μεικτού διπλού. Οι δηλώσεις τους μετά τον αγώνα κόντρα στον Καναδά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τσιτσιπάς: «Τιμητικό που παίζουμε για τη χώρα μας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν 2-0 τον Καναδά στο διπλό μεικτό και προκρίθηκαν στους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

«Ήταν οδυνηρό και για τους δύο μας να χάσουμε στο ατομικό. Ηταν σκληρό για μένα χθες και σκληρό για τον Στέφανο σήμερα και η νίκη αυτή μας έδωσε ένα μεγάλο χαμόγελο. Νομίζω ότι το αξίζαμε και είναι σημαντικό ότι είμαστε ακόμα στους Ολυμπιακούς», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είναι πολύ τιμητικό που παίζουμε για τη χώρα μας και εκπροσωπούμε τα χρώματα της. Κάθε μέρα που είμαστε εδώ είναι σημαντικό και θέλουμε να μοιράσουμε αυτή την υπερηφάνεια σε όλους. Εχουμε πολλά κοινά με την Μαρία, παλεύουμε και οι δύο και θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο από όλο αυτό», υπογράμμισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παρά τον τραυματισμό που είχε στον δικό του αγώνα και τον αποκλεισμό από τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ, έπαιξε κανονικά στο μεικτό διπλό και έδωσε τα πάντα για να συνεχίσει το ζευγάρι στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά όπως και έγινε.

«Αέρα» στα προημιτελικά του διπλού μεικτού Τσιτσιπάς και Σάκκαρη!

Στα προημιτελικά του μεικτού διπλού, Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αυστραλίας, που αποτελείται από την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, Ασλεϊ Μπάρτι και άλλοτε Νο 2 στον κόσμο, Τζον Πιρς.