Ο Απόστολος Χρήστου για τη σκυταλοδρομία (vid)

Ο Απόστολος Χρήστου μετά το 100άρι ύπτιο, έδωσε τη μάχη του και στο 100άρι ελεύθερο. Αποκλείστηκε αλλά δεν μένει εδώ και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια των Αγώνων και τη σκυταλοδρομία.

Ο Απόστολος Χρήστου για τη σκυταλοδρομία (vid)

Μπορεί ο Απόστολος Χρήστου να αποκλείστηκε στα προκριματικά των 100μ. ελεύθερο, όμως δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και τόνισε πως αυτός και οι συναθλητές του θα τα δώσουν όλα στην μεικτή mixed.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Σαν κούρσα την ένιωσα καλύτερη από το ύπτιο, υπήρχε και λιγότερη πίεση αλλά κυρίως φάνηκε ότι μέρα με την μέρα εγκλιματίζομαι καλύτερα στους αγώνες. Μου στοίχησε ότι ήρθαμε στο Τόκιο μόλις πέντε μέρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Αν οι χεριές μου ήταν καλύτερες θα μπορούσα να πετύχω καλύτερο χρόνο αλλά κρατάω το ότι είμαι καλύτερος μέρα με την μέρα και κατάλαβα τι έφταιξε που δεν ήμουν τόσο καλός στο ύπτιο.

Έκανα μια καλή προσπάθεια στο ύπτιο, θα μπορούσα να μπω στον τελικό αν έκανα κοντά τα όσα έχω κάνει τον χρόνο μου. Κρατάω την κούρσα του ελευθέρου, κολύμπησα κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ και συνεχίζω την διοργάνωση για να είμαι καλός στην μεικτή mixed.

Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια με τα άλλα παιδιά».