Βλάχος: «Δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία»

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Βλάχος: «Δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς: «Σίγουρα, αν μου έλεγαν από πριν ότι θα φέρναμε ισοπαλία με τους Ιταλούς θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, όμως, χάσαμε μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κρατάμε, όμως όλα τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε το "6" στην άμυνα. Κρατάμε ότι δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, μια ομάδα με τεράστιες περγαμηνές, από τις κορυφαίες στο τουρνουά. Όπως δεν φοβηθήκαμε και την Ουγγαρία στην πρεμιέρα. Κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια».

Ο διακριθείς και σε αυτό το ματς, διεθνής τερματοφύλακάς μας Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος ήταν και πάλι εξαιρετικός σημείωσε: «Δεν κρίθηκε κάτι. Κρατάμε την πολύτιμη ισοπαλία και προχωράμε δριμύτεροι».

Ο διεθνής περιφερειακός, Αλέξανδρος Παπαναστασίου πρόσθεσε από την πλευρά του: «Τελικά ήρθε μια ισοπαλία -παρότι βρεθήκαμε κοντά στη νίκη- η οποία, όμως, δίνει έναν σπουδαίο βαθμό στη βαθμολογία του Ομίλου. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια».