Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με Αλιασίμ - Ντραμπρόβσκι οι Τσιτσιπάς - Σάκκαρη στον 1ο γύρο

Τους Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Γκαμπριέλα Ντραμπρόβσκι από τον Καναδά θα αντιμετωπίσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη  στο μικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με Αλιασίμ - Ντραμπρόβσκι οι Τσιτσιπάς - Σάκκαρη στον 1ο γύρο

Στο Νο2 του ταμπλό θα βρεθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο μικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο.

Οι 16 συμμετοχές στο αγώνισμα οριστικοποιήθηκαν την Τρίτη (27/7) και παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, που έφερε στο δρόμο του ελληνικού διδύμου στον 1ο γύρο τους Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Γκαμπριέλα Ντραμπρόβσκι από τον Καναδά.

Αν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν στον προημιτελικό το νικητή του αγώνα μεταξύ των ζευγαριών της Αυστραλίας (Ασλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς) και της Αργεντινής (Νάντια Ποντορόσκα/Οράσιο Σεμπάγιος).

Σε ενδεχόμενη παρουσία τους στα ημιτελικά, οι Σάκκαρη/Τσιτσιπάς ενδέχεται να βρουν απέναντί τους το δίδυμο Αντρέι Ρούμπλεφ/Αναστασία Παβλιουτσένκοβα από τη Ρωσία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής του ταμπλό στο μικτό διπλό είναι η Κριστίνα Μλαντένοβιτς και ο Νικολά Μαού από τη Γαλλία.