Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι ώρες που αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη την Τρίτη 27/7

Έτοιμοι να εκπροσωπήσουν για άλλη μια φορά τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι την Τρίτη (27/7) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Διαβάστε τις ώρες που αγωνίζονται στα Ολυμπιακά τουρνουά ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι ώρες που αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη την Τρίτη 27/7

Πανέτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τα Ολυμπιακά μετάλλια είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς αμφότεροι αγωνίζονται την Τρίτη (27/7) στα τουρνουά απλού γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

Η Σάκκαρη έχει ήδη προκριθεί στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά γυναικών και την Τρίτη στις 08:30 με 09:00 θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτολίνα, με στόχο να προκριθεί στα προημιτελικά!

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ήδη νικήσει την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ στον 1ο γύρο και τη Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς στον 2ο. Πλέον έχει μπροστά της τον αγώνα με την Ουκρανή Σβιτολίνα, την οποία έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές στο παρελθόν και προηγείται στις νίκες με 2-1.

Νωρίτερα, γύρω στις 05:00, θα ξεκινήσει η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο φιναλίστ του φετινού Roland Garros πέρασε τον 1ο γύρο αποκλείοντας δύσκολα τον Φίλιπ Κολσράιμπερ από τη Γερμανία και επόμενο εμπόδιό του είναι ο Φράνσις Τιάφο.

Ο Τσιτσιπάς καλείται να πάρει το... αίμα του πίσω, καθώς είχε αντιμετωπίσει τον Αμερικανό πριν από μόλις έναν μήνα στον 1ο γύρο του Wimbledon, όπου ο Τιάφο είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Έλληνα άσο και μάλιστα σε straight sets.

Οι δυο αθλητές έχουν κοντραριστεί συνολικά δύο φορές στο παρελθόν σε επίπεδο ανδρών, έχοντας από μία νίκη ο καθένας, ενώ στη μοναδική φορά που έπαιξαν ως Juniors το 2018 ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 3-0 σετ.