Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με το εθνόσημο μετά το σάλο οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνίζονται με το εθνόσημο στη φανέλα τους, κάτι που δεν γινόταν μέχρι σήμερα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με το εθνόσημο μετά το σάλο οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη

Με το εθνόσημο στη φανέλα στα επόμενα ματς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη. Με το εθνόσημο στη φανέλα θα εμφανίζονται από τον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, με την ΕΟΕ να διορθώνει, έστω κι αργά, την γκάφα της.

Πολύς θόρυβος προκλήθηκε από τις εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, από τις οποίες έλειπε το εθνόσημο.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά τη φασαρία, αποφάσισε να διορθώσει το λάθος της, κι έτσι αμφότεροι θα εμφανιστούν με διακριτικά της χώρας από τον επόμενο γύρο, που ξεκινά αύριο, 27 Ιουλίου. Οι δύο Έλληνες αθλητές δε φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Η ΕΟΦΑ δεν τους ενημέρωσε ποτέ να ζητήσουν από την Adidas να ετοιμάσει μπλουζάκι με το σήμα της Ελλάδας ή τη λέξη Hellas, και φυσικά, ακόμα περισσότερο, το λάθος και η ευθύνη είναι στην πλευρά της ΕΟΕ, που ως ανώτερη αρχή δεν είχε φροντίσει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος.

Η Adidas από πλευράς της είναι πιθανόν και η ίδια να μη γνώριζε κάτι.

Τώρα, μετά το αίτημα του Στέφανου και της Μαρίας, θα ετοιμάσει τα νέα μπλουζάκια με το εθνόσημο.

Πηγή: www.in.gr