Ολυμπιακοί Αγώνες: Δήλωση Σάκκαρη: «Λατρεύω τη χώρα μου και θέλω να τους κάνω περήφανους»!

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την πρόκριση της στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τέννις, δήλωσε: «Λατρεύω τη χώρα μου και θέλω να τους κάνω περήφανους»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δήλωση Σάκκαρη: «Λατρεύω τη χώρα μου και θέλω να τους κάνω περήφανους»!

Για τη νίκη επί της, Εσθονής, Κονταβέιτ (με 2-0 σετ), την πρόκριση της στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τέννις και εν γένει για την παρθενική της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες αναφέρθηκε σε δηλώσεις της μετά το πέρας της αναμέτρησης της η Μαρία Σάκκαρη.

Εκεί δήλωσε υπερήφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο, παγκοσμίως, αθλητικό γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο της αγώνα:

- Για τη νίκη επί της Κονταβέιτ είπε: «Αισθάνομαι φανταστικά. Λατρεύω τη χώρα μου, είναι υπέροχο να νικάω γι’ αυτήν. Όπως ξέρετε, είναι η πρώτη νίκη μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που συνεχίζω κι έχω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

- Για τον συνέχεια σημείωσε: «Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση. Μία ημέρα ρεπό και να αρχίσω να σκέφτομαι το επόμενο ματς. Έχω ψυχικά αποθέματα, διαθέτω ισχυρό κίνητρο. Και όπως είπα πριν, λατρεύω τη χώρα μου. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτούς που είναι στην πατρίδα μου και μας βλέπουν. Είναι σπουδαίο να εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ υπερήφανη».