Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλή επιτυχία στους Έλληνες και στους αθλητές του Ολυμπιακού μας»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και στους αθλητές του Ολυμπιακού που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλή επιτυχία στους Έλληνες και στους αθλητές του Ολυμπιακού μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους Έλληνες, αλλά και τους αθλητές των «ερυθρόλευκων».

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε στο Τόκιο. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο στους αθλητές των «ερυθρόλευκων» που θα λάβουν μέρος όσο και στους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές. Καλή επιτυχία στους Έλληνες λοιπόν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και σε όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας τα χρώματα της χώρας μας, καθώς και σε όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του ανήμερα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.