Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τσιτσιπάς: «Θα πάω για ένα επιθετικό παιχνίδι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και στον αγώνα του με τον Φίλιπ Κόλσραϊμπερ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τσιτσιπάς: «Θα πάω για ένα επιθετικό παιχνίδι»

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε με δηλώσεις του πως δεν συγκρίνεται με κανένα συναίσθημα η παρουσία ενός αθλητή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο δρόμος για τον τελικό για Τσιτσιπά και Σάκκαρη (vids)

Συγκεκριμένα είπε: «Η εμπειρία που βιώνουμε συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη. Και οι δυο μας (σ.σ. Σάκκαρη) θέλαμε πολύ να είμαστε εδώ, τώρα που είναι πραγματικότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Ερχόμαστε από την Ελλάδα, γι' αυτό και οι Ολυμπιακοί σημαίνουν πολλά για μας. Και οι δυο μας συμφωνούμε στο ότι είναι μεγάλη τιμή που η ελληνική σημαία θα έχει εκπροσώπους και στο τένις αυτή τη χρονιά».

Παράλληλα ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας αναφέρθηκε στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιπ Κόλσραϊμπερ.

Μεταξύ άλλων σχολίασε: «Θα είναι μάχη των backhand. Τον έχω αντιμετωπίσει μερικές φορές στο παρελθόν και ελπίζω να κάνω καλό ξεκίνημα. Θα πάω για ένα επιθετικό παιχνίδι, θέλω να παίξω έξυπνα και να το φέρω στα μέτρα μου. Οι συνθήκες εδώ είναι λίγο διαφορετικές, γιατί τις τελευταίες δυο εβδομάδες έπαιζα σε άλλη επιφάνεια και διαφορετικές συνθήκες, αλλά νομίζω ότι μετά από δυο προπονήσεις που έκανα νιώθω πολύ καλά. Το σώμα και το μυαλό μου είναι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα που να με απασχολεί τώρα».