Πάει Τόκιο και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών (pics)

Για το Τόκιο πετάει και η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Πάει Τόκιο και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών (pics)

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ.

«Η προετοιμασία με την Εθνική Ολλανδίας κύλησε όπως θέλαμε, με κοινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια που μας έδωσαν τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειαζόμαστε λίγες μέρες πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Τόκιο. Η προσοχή μας στο να παραμείνουμε υγιείς μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας στο Ολυμπιακό χωριό, είναι ακόμη σε πρώτη προτεραιότητα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, να μείνουμε στις αρχές μας, να αναδείξουμε τις αρετές μας, να κρύψουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να μην μείνουμε στο όνειρο και τη χαρά της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στην αξία της ομάδας μας, γι αυτό αξίζει να ξεπεράσουμε όλοι τους εαυτούς μας στο Τόκιο», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.