Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησαν για Τόκιο οι Γκολομέεβ, Χρήστου, Ντουντουνάκη, Παπαστάμος, Δράκου

Για το Τόκιο αναχώρησαν την Κυριακή (18/7) οι Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Νόρα Δράκου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησαν για Τόκιο οι Γκολομέεβ, Χρήστου, Ντουντουνάκη, Παπαστάμος, Δράκου

Η πρώτη αποστολή των αθλημάτων του υγρού στίβου για το Τόκιο και τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες αναχώρησε την Κυριακή (18/7) το απόγευμα.

Για την ιαπωνική πρωτεύουσα αναχώρησαν οι: Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Νόρα Δράκου, καθώς επίσης και οι προπονητές, Κώστας Τζιλιβάκης, Τάσος Καράμπελας, Άκης Οικονόμου και Παναγιώτης Βελέντζας.

Την Δευτέρα (19/7, 13.30) θυμίζουμε πως αναχωρούν οι κολυμβητές μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Ανδρέας Βαζαίος, με τον έφορο και αρχηγό της ελληνικής αποστολής Γιάννη Νάτσιο, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Μαζί αναχωρεί και η Εθνική μας Ομάδα πόλο των Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του με τους φιλικούς αγώνες και τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.

Η αποστολή του Τόκιο απαρτίζεται από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Τρεις (3) μέρες μετά (22/7, QR204, 13.30 ), στο Τόκιο μεταβαίνει και ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος.