Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νοκ άουτ ο Μπερετίνι λόγω τραυματισμού (pic)

Ακόμη μία απουσία στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νοκ άουτ ο Μπερετίνι λόγω τραυματισμού (pic)

Συνεχίζονται οι απώλειες στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή επιτροπή της Ιταλίας, ο Ματέο Μπερετίνι δε θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι ο Ιταλός τενίστας δεν θα είναι στο Τόκιο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσε, ο φιναλίστ του Wimbledon υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό και δε θα αγωνιστεί στο Τόκιο. Δεν προλαβαίνει στην ουσία να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος.

Θυμίζουμε ότι από τους Ολυμπιακούς αγώνες θα απουσιάσουν μεγάλα ονόματα του τένις όπως ο Φέντερερ, ο Ναδάλ, ο Κύργιος.

Ο Σέρβος βέβαια Νόβακ Τζόκοβιτς θα ταξιδέψει κανονικά για το Τόκιο και είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μια εβδομάδα πριν, θυμίζουμε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς γύρισε από set πίσω στον μεγάλο τελικό του Wimbledon Championships και κέρδισε 3-1 set τον Ματέο Μπερετίνι, για να στεφθεί πρωταθλητής 3η συνεχόμενη φορά στο Λονδρέζικο Major και 6η συνολικά στην καριέρα του.

Ο θρυλικός Σέρβος κατέκτησε τον 20ο Grand Slam τίτλο του και έγραψε ιστορία, καθώς έπιασε τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ στην κορυφή της λίστας.